حالت تاریک
  • یکشنبه, 1402/09/12 شمسی | 2023/12/03 میلادی
فرازی از وصیتنامه شهید پیرزاد قائدرحمتی؛

جان ناقابل خود را فدای اسلام می‌کنم

جان ناقابل خود را فدای اسلام می‌کنم

شهید پیرزاد قائدرحمتی در وصیتنامه خود نوشته است: به ندای امام عزیزمان که می‌گوید به جبهه‌ها بشتابید لبیک می‌گوئیم و جان ناقابل خود را فدا می‌کنیم.

به گزارش سفیرافلاک، در وصیتنامه شهید پیرزاد قائدرحمتی آمده است: منا لمومنین رجال صدقوما عاهدوا الله علیه فمنهم من قضی نحنه و منهم من ینتظرو ما بدلو تبدیلا

از مومنان کسانی هستند که با خدای خود پیمان بسته‌اند و سپس برخی از آنها ایستادگی کردند تا در راه خدا به شهادت رسیدند و به پیمان خویش وفادار مانند.

سپاس خداوندی را سزاست که بزرگ‌تر و والاتر از آن است که بتوان وصفش نمود و درود بر محمد که برگزیده خداست که به وسیله قرآن ما را از ظلمت و تاریکی برهاند.

و درود و سلام بر پیشگاه ولی عصر(عج) و نایب بر حقش خمینی بت‌شکن این اسوه زمان و این رهبر آگاه امامی که فریادش فریاد جهان خواران را در سینه‌هایشان خفه کرده است و می‌کند و سلام بر شهیدان راه حق از کربلای حسینی تا کربلای خمینی و سلام بر امت همیشه بیدار و در صحنه حاضر.

امروز زمانی است که باید دین حسین زنده گردد و زمانی است که کفار بر کشور جمهوری اسلامی ایران وحشیانه یورش آورده است و بر مرزهای کشور و رسول حمله نموده است. امروز زمان آن است که باید به هل من ناصر ینصرنی حسین پاسخ مثبت داده شود و باید بگوئیم ای حسین جان اگر ما در کربلا نبودیم تا تو را یاری کنیم ولی امروز به ندای امام عزیزمان که می‌گوید به جبهه‌ها بشتابید لبیک می‌گوئیم و جان ناقابل خود را فدا می‌کنیم پس از برادران چه معامله‌ای که خون بدهی و خونبهایت خدا باشد و چه بهتر که در میدان کارزار بدن ما را تکه تکه کنند و خدایا می‌ترسم از اینکه بدنم را تکه تکه نکنند و سالم باشم و پیش رهبرم حسین(ع) خجالت‌زده شوم.

اما پیام من به خواهران و برادران این است که به نجات اسلام بشتابید و به پشتیبانی قاطع و بی‌دریغ خود را از امام امت ادامه دهید تا اسلام به تمام نقاط برسد. ان شاءالله.

و اما وصیتم به خانواده‌ام این است که بدهی بانکی مرا با فروش کارخانه ادا نمایند خانه و مغازه‌هایم را بین ۶ بچه‌ام تقسیم نمایند و از راه اجاره دکان با هم امرار معاش کنید و از خمس دکان ۸۰۰ تومان بدهکارم بپردازید وکیل من حبیب رحمتی است دیگر عرضی نیست به امید دیدار در روز قیامت و حبیب موظف است با مادرش رفتار خوبی داشته باشد. والسلام.

انتهای خبر/

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از