حالت تاریک
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن پایگاه خیری سفیر افلاک هستید؟
جشن بزرگ کودکان پلدختری
به مناسبت دهه‌فجر انجام گرفت؛

جشن بزرگ کودکان پلدختری

به مناسبت دهه‌ مبارک فجر انقلاب اسلامی، جشن بزرگ کودکان و نوجوانان پلدختری برگزار شد.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «سفیرافلاک»، در ششمین روز از دهه مبارک فجر گردهمایی مادران، دختران و جشن ویژه کودکان و نوجوانان به همت کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان پلدختر و با حضور مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، امام جمعه، فرماندار و حضور باشکوه کودکان و نوجوانان پلدختری در سالن آمفی تئاتر فرهنگ و ارشاد اسلامی این شهرستان برگزار شد.

در این برنامه کودکان و نوجوانان به اجرای سرود، دکلمه نمایشی، نقالی پرداخته و برنامه‌های شاد فرهنگی و هنری و نمایشی اجرا شد.

در این جشن حجت‌الاسلام والمسلمین حاجی‌وند امام جمعه پلدختر با بیان اینکه یکی از اهداف انقلاب اسلامی سپردن امور به دست مردم بود، اظهار داشت: مردم قبل از انقلاب هیچ‌کاره بودند و انقلاب اسلامی کاری کرد که مردم در سرنوشت خودشان دخیل شدند و مسئولان کشور به صورت مستقیم یا غیرمستقیم توسط خود مردم انتخاب می‌شوند.

وی با بیان اینکه بزرگترین هدیه امام خمینی (ره) به ما سپردن سرنوشت به دست خودمان بود، افزود: جمهوری اسلامی با رهبری امام راحل سرنوشت خودمان را به خودمان سپرد. 

امام جمعه پلدختر با بیان اینکه بیشترین سرعت رشد علمی در جهان مختص ایران است عنوان کرد: رشد فزاینده علمی، پزشکی، موشکی و هسته‌ای ایران سبب نگرانی استکبار جهانی شده است.

وی با بیان اینکه ایران پرسرعت‌ترین رشد علمی در جهان را دارد و حرف‌ها و گفتمان ایران در اروپا شنیده شده است گفت: ما به همه دنیا یاد دادیم که نباید زیر بار زور رفت و این از ثمرات انقلاب اسلامی است.

احسان علیپوری فرماندار پلدختر نیز در این مراسم با بیان اینکه انقلاب اسلامی سبب رشد علمی ایران شد افزود: بیش از ۹۸ درصد جمعیت ایران باسواد هستند ولی قبل از انقلاب بسیاری از مردم سواد خواندن و نوشتن نداشتند.

فرماندار پلدختر با اشاره به اینکه ۵۰ هزار دانشجوی خارجی در کشور ایران تحصیل می‌کنند عنوان کرد: در حوزه پزشکی سرآمد و شاهد توریسم پزشکی در کشور هستیم.

به گزارش سفیرافلاک در پایان این برنامه از کودکان و نوجوانان برتر کانون پرورش فکری کودکان و نوجوان پلدختر با اهدای هدایایی تجلیل شد.

انتهای خبر/

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!