حالت تاریک
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن پایگاه خیری سفیر افلاک هستید؟
حاکمیت موج دیگری از گرما در لرستان
معاون هواشناسی لرستان مطرح کرد:

حاکمیت موج دیگری از گرما در لرستان

معاون هواشناسی لرستان با اشاره به حاکمیت موج گرما و تداوم آن در لرستان گفت: در پی افزایش دما، هشدار سطح زرد هواشناسی صادر شد.

زینب اکبری در گفتگو با خبرنگار گروه اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی «سفیرافلاک»، در رابطه با وضعیت آب و هوای لرستان طی ساعات و روزهای آینده اظهار داشت: از روز یکشنبه ۲۶ مردادماه، موج دیگری از گرما بر جو لرستان حاکم می‌شود و تمام نقاط استان را تحت‌تاثیر قرار می‌دهد.

وی به تداوم گرمای هوا در لرستان تا روز چهارشنبه ۲۹ مردادماه اشاره کرد و افزود: طی روزهای دوشنبه و سه‌شنبه، افزایش دماهای روزانه قابل توجه خواهد بود.

معاون هواشناسی لرستان عنوان کرد: خطر گرمازدگی در گروه‌های حساس سنی و حساس، افزایش مصرف حامل‌های انرژی، احتمال آتش‌سوزی در مراتع و احتمال خسارت ناشی از تنش دمایی در بخش کشاورزی و دامی وجود دارد.

وی بیان کرد: با توجه به افزایش دمای هوا و احتمال خطر گرمازدگی، کودکان، گروه‌های حساس سنی و بیماران در ساعات گرم روز از تردد در فضای باز خودداری کنند.

اکبری ضمن توصیه به مصرف بهینه حامل‌های انرژی تصریح کرد: کشاورزان و باغداران، آبیاری را در ساعات خنک شبانه‌روز انجام دهند و افراد از برپایی آتش در طبیعت خودداری کنند.

انتهای خبر/

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!