امام جمعه پلدختر مطرح کرد:
حضرت علی (ع) نماد حفظ وحدت امت اسلام
امام جمعه پلدختر گفت: حضرت علی (ع) نماد حفظ وحدت امت اسلام و جامعه اسلامی است.
حجتالاسلام والمسلمین غلامرضا حاجیوند در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «سفیرافلاک»، ضمن تبریک فرارسیدن سالروز ولادت حضرت علی (ع) و بزرگداشت مقام پدر اظهار داشت: حضرت امیرالمومنین (ع) در همه زمینهها در کمال قرار داشت، حضرت علی (ع) نماد بارز جهاد و شجاعت است و اگر به عبادت، معنویت، حکمت و مناجات نگاه کنیم حضرت علی (ع) یک عابد بینظیر و سرخط حکمت و دانش است.
وی حضرت علی (ع) را نماد دانش، علم، حکمت، مهر، خیرخواهی، محبت، جهاد، شجاعت، مبارزه، عدالتطلبی و دفاع از مظلوم دانست و افزود: یک نکته بسیار مهم و برجسته در مورد شخصیت امیرالمومنین (ع) مسئله «علم و حکمت » است، کسی که با نهجالبلاغه انس زیادی بگیرید و زیاد مطالعه کند بهطور طبیعی انسان حکیم و سنجیدهای در قول، فعل و اندیشه میشود و این خاصیت کلام امیرالمومنین (ع) است.
امام جمعه پلدختر بیان کرد: حضرت علی (ع) در حکمتهای نهجالبلاغه در حوزه سیاست، مسائل اجتماعی، دوستیابی، تعامل با دنیا اشاره کردهاند و این یکی از ویژگیهای برجسته است.
وی تصریح کرد: در جنگ خیبر پیامبر اکرم (ص) چند روز پشت سر هم گروهی را فرستاد ولی هیچ کدام نتوانستند قلعه خیبر را فتح کنند تا اینکه شب آخر پیامبر اکرم (ص) فرمودند که من فردا پرچم را به دست کسی میسپارم که خدا را دوست دارد و خدا هم او را دوست دارد و تا پیروز هم نشود برنمیگردد، این یعنی استقامت و مقاومت تا حصول نتیجه و این ویژگی امیرالمومنین (ع) بود و حضرت علی (ع) تا قلعه خیبر را فتح و درب آن را نکند برنگشت.
حاجیوند خاطرنشان کرد: حضرت علی (ع) سفارشات زیادی دارد که شاید نابترین آنها سفارش به تکریم انسانها و فرزندان است، از نگاه ایشان کرامت انسان اساس شخصیت و تربیت یک انسان است.
امام جمعه پلدختر امیرالمومنین (ع) را نماد حفظ وحدت امت اسلام دانست و گفت: حضرت علی (ع) حق مسلم و آشکارش از وی سلب شد، حقی که چند ماه قبل از رحلت پیامبر (ص) در یک اجتماع چند هزار نفره پیامبر (ص) به حضرت علی (ع) داد و مردم با وی بیعت کرده و تبریک گفتند.
وی اظهارداشت: حقی که مثل روز روشن بود از حضرت علی (ع) سلب شد ولی ایشان فرمود به خدا قسم تا زمانی که فقط به من ستم شود من کوتاه میآیم و تا زمانی که اسلام آسیب نبیند و فقط به علی ستم شود کوتاه میآیم.
حاجیوند افزود: جالب این است که حضرت علی (ع) در کنار خلفا ماند و به عنوان مشاور به آنها مشورت داد، این تعبیر که حضرت علی (ع) خانهنشین شد از اساس تعبیر غلطی است اگر منظور از خانهنشینی این است که طی۲۰ سال خلافت در اختیار علی نبود درست است اما اگر منظور این است که از جامعه کنار کشید و در خانه نشست تاریخ عکس این را میگوید.
وی گفت: حصرت علی (ع) حتی زمانی که حقش غصب شد در میدان بود و بارها خلفا از مشورت وی استفاده کردند یعنی وحدت جامعه را حفظ کرد.
امام جمعه پلدختر بیان کرد: حضرت علی (ع) فرمود بعد از پیغمبر بررسی کردم که یاران کم هستند و شاید اصرار من سبب انشقاق امت شود لذا خار چشم و استخوان در گلو صبر کردم.
انتهای خبر/