کارشناس مسائل دینی:
حفظ اتحاد مقدس ضروری است
کارشناس مسائل دینی گفت: به فرمایش مقام معظم رهبری، حفظ اتحاد مقدس امری ضروری و خدشهناپذیر است.
حجتالاسلام هبتالله هاشمی در گفتگو با خبرنگار گروه سیاسی پایگاه خبری تحلیلی «سفیرافلاک»، ضمن تبریک هفته وحدت، اظهار داشت: فاصله دوازدهم ربیعالاول سالگرد میلاد پیامبر اکرم (ص) بنابر روایات اهل سنت تا هفدهم ربیعالاول تاریخ ولادت حضرت محمد (ص) بنابر روایات شیعه هفته وحدت است و به تدبیر معمار کبیر انقلاب امام خمینی (ره) این ایام به نام هفته وحدت مزین شد.
وی افزود: هفته وحدت یعنی همه باید زیر چتر قرآن و اهل بیت (ع) باشیم، جامعه امروز بیش از هر زمان دیگری به این وحدت و انسجام نیاز دارد، بنابراین باید همه متحد و یکصدا علیه مستکبران جهان بایستند.
کارشناس مسائل دینی با اشاره به اینکه وحدت و همبستگی میان مسلمانان، یکی از مسائل بسیار مهم و اساسی جامعه امروز است، عنوان کرد: تمام گرفتاریهایی که امروز مسلمانان دارند به این دلیل است که وحدت و برادری را کنار گذاشتند بنابراین باید متحد علیه دشمن مشترک همه مسلمانان یعنی صهیونیست، آمریکا و ایادی آنها ایستاد.
وی با اشاره به وحدت بینظیر ملت ایران در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه، بیان کرد: جنگ تحمیلی ۱۲ روزه با همه مشکلات از جمله شهادت فرماندهان، دانشمندان و هموطنان عزیزمان اما یک نکته مهم داشت و آن هم وحدت همهجانبه آحاد ملت بود.
هاشمی گفت: در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه، جنگ ترکیبی تمام عیاری علیه ملت ایران شکل گرفت اما در این جنگ همه ملت ایران با هر پست، لباس و سیاستی با انسجام و وحدت در مقابل رژیم غاصب صهیونیستی ایستادند و شکست دشمن را رقم زدند و این وحدت و انسجام ملی یکی از دلایل شکست مفتضحانه رژیم جعلی صهیونیستی بود.
وی با تأکید بر حفظ اتحاد و انسجام شکل گرفته در جنگ تحمیلی، تصریح کرد: به تعبیر مقام معظم رهبری این اتحاد مقدس نباید خدشهدار شود و ضروری است که این اتحاد را حفظ کرد بنابراین باید روی این قضیه محکم ایستاد و انشاءالله پیروز خواهیم شد.
انتهای خبر/
لینک کوتاه خبر
برچسبها
نظر / پاسخ از
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!