حالت تاریک
  • جمعه, 1403/12/03 شمسی | 2025/02/21 میلادی
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن سفیر افلاک | safireaflak هستید؟
خوزستان در مسابقات قهرمانی پیشکسوتان درخشید
مسئول ورزش کانون پیشکسوتان سپاه لرستان:

خوزستان در مسابقات قهرمانی پیشکسوتان درخشید

مسئول ورزش کانون پیشکسوتان سپاه لرستان گفت: خوزستان در مسابقات قهرمانی پیشکسوتان منطقه ۳ کشور با کسب بیشترین امتیاز، درخشید.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «سفیرافلاک»، محمد احمدی‌یگانه عصر امروز در مراسم اختتامیه مسابقات قهرمانی پیشکسوتان منطقه ۳ کشور که در بروجرد برگزار شد در جمع خبرنگاران اظهار داشت: مسابقات قهرمانی پیشکسوتان منطقه ۳ کشور به مدت دو روز در بروجرد برگزار شد که در این مسابقات پیشکسوتان، چهار استان کشور در ۶ رشته ورزشی به رقابت پرداختند.

وی افزود: در رشته فوتسال، تیم‌های خوزستان، بوشهر، کهگیلویه و بویراحمد و لرستان به ترتیب مقام‌های اول تا چهارم را کسب کردند.

مسئول ورزش کانون پیشکسوتان سپاه لرستان عنوان کرد: همچنین در رشته تنیس روی میز، عبدالکریم قنبری از خوزستان اول شد و صفدر ساکی از لرستان و عابد برازجانی از بوشهر موفق شدند مقام‌های دوم و سوم را در رده سنی بالای ۵۵ سال را کسب کنند، در رده سنی کمتر از ۵۴ سال نیز اسماعیل عابدی‌پور از بوشهر رتبه اول را از آن خود کرد و فیصل فرسیات از خوزستان، امیررضا مقدسی از لرستان و محمدصادق ملک‌زاده از کهگیلویه و بویراحمد به ترتیب دوم تا چهارم شدند.

وی بیان کرد: در رشته دارت نیز عبدالعلی عبودزاده از خوزستان بر سکوی قهرمانی ایستاد و محسن بزرگر از کهگیلویه و بویراحمد دوم شد، همچنین رتبه‌های سوم و چهارم این رشته به ترتیب توسط حسن فقیه از بوشهر و علی حسنوند از لرستان کسب شد.

احمدی‌‌یگانه تصریح کرد: در رشته تیمی والیبال نیز لرستان حائز رتبه اول شد و خوزستان، بوشهر و کهگیلویه و بویراحمد مقام دوم تا چهارم را به دست آوردند.

وی یادآور شد: در رشته تیراندازی علی تقوی‌نژاد از خوزستان اول شد و پرویز گرامی از لرستان، مجید زمانی از بوشهر و امیرحسین حسن‌پور از کهگیلویه و بویراحمد به ترتیب دوم تا چهارم شدند، همچنین در بخش تپانچه انفرادی کرامت‌زاده از خوزستان اول شد، نورالدین زینی‌وند از لرستان دوم، مهرداد گران‌مایه از کهگیلویه و بویراحمد سوم و مصطفی مشتاقی از بوشهر رتبه چهارم را کسب کردند.

مسئول ورزش کانون پیشکسوتان سپاه لرستان عنوان کرد: در رشته شنای آزاد عباس‌علی معلی از خوزستان اول شد، سید علی صادقیان از لرستان توانست رتبه دوم را کسب کند و محمد سنیع‌مدیری از بوشهر  رتبه سوم را کسب کرد.

احمدی‌یگانه خاطرنشان کرد: این مسابقات به مدت دو روز در بروجرد برگزار شد و برگزیدگان این مسابقات اوایل سال آینده در مسابقات کشوری رقابت خواهند کرد.

انتهای خبر/

درباره نویسنده

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.