حالت تاریک
  • پنج‌شنبه, 1403/11/04 شمسی | 2025/01/23 میلادی
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن سفیر افلاک | safireaflak هستید؟
نماینده مردم خرم‌آباد در مجلس شورای اسلامی:

شهید مطهری در عرصه جهاد تبیین پیشتاز بود

شهید مطهری در عرصه جهاد تبیین پیشتاز بود

نماینده مردم خرم‌آباد و چگنی در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه شهید مطهری در عرصه جهاد تبیین پیشتاز بود گفت: نقش شهید مطهری و نسبت ایشان با جایگاه معلمی نیاز به تبیین بیشتری دارد.

مهرداد ویسکرمی در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «سفیرافلاک» با اشاره به روز معلم، اظهارداشت: معلمان و اساتید عاشقانه بار سنگین تعلیم و تعلم را به دوش می‌کشند و با جهل در ستیز هستند.

وی افزود: در اولین آیاتی که بر پیامبر(ص) نازل شد صحبت از تعلیم خداوند به انسان به میان آمده است و او خود اولین معلم است، در آیه دیگری از قرآن کریم نیز به قلم سوگند یاد شده است که اهمیت تعلیم و تعلم و جایگاه معلمی را نشان می‌دهد.

نماینده مردم خرم‌آباد و چگنی در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: اهمیت تعلیم و تربیت، جایگاه معلم و ارزش استاد در فرمایشات امامین انقلاب نیز همواره مورد تاکید قرار داشته و دارد و هر سال مقام معظم رهبری در آستانه روز معلم با معلمان دیدار دارد و بر نقش و جایگاه معلم و تربیت در سیستم آموزش و پرورش تاکید می‌ورزند و مقام معظم رهبری به طور منظم دارای کلاس درس خارج فقه بوده و به نوعی معلم هستند.

ویسکرمی با اشاره به اینکه نقش شهید مطهری و نسبت ایشان با جایگاه معلمی نیاز به تبیین و بررسی بیشتری دارد، گفت: با وجود اینکه علمای دیگری نیز دارای منبر و تالیفات فراوانی بوده و هستند اما دلیل نامگذاری روز شهادت شهید مطهری به عنوان روز معلم این است که شهید مطهری در زمان رواج شبهات، به استقبال شبهاتی رفت که از طرف مارکسیست‌ها بر علیه اسلام و ادیان الهی مطرح می‌شد و به رسالت و وظیفه خود به خوبی عمل کرد.

وی بیان کرد: حضور شهید مطهری در دانشگاه تهران به عنوان استاد دانشگاه و آن هم قبل از وقوع انقلاب اسلامی نشان می‌دهد که ایشان برای پاسخ به شبهات، حساب ویژه‌ای باز کرده بود، شهید مطهری می‌دانست اگر دشمن بتواند فکر و ذهن جوانان ما را تسخیر کند، بدون به کارگیری اسلحه می‌تواند هویت ملی و دینی ما را نابود کند و به اهداف شوم خود دست پیدا کند.

نماینده مردم خرم‌آباد و چگنی در مجلس شورای اسلامی یادآورشد: شهید مطهری مانند استاد بزرگوار خود علامه طباطبایی از طریق استدلال عقلی، شبهات مطرح شده در میان جوانان دانشگاهی را که از طرف مارکسیست‌ها القا می‌شد پاسخ می‌گفت تا جایی که جان خود را بر سر این روشنگری مقدس می‌گذارد. 

ویسکرمی عنوان کرد: شهید مطهری یک معلم واقعی بود چرا که جان خود را در راه مبارزه با جهل و پاسخ به شبهات فکری دشمن گذاشت و اتفاقاً این کار را با علم به نتایج و عواقب آن انجام داد و در این مسیر نه از تهدید دشمنان ترسید و نه از ملامت دوستان هراسی به دل راه داد و شاید این اولین جرقه‌ای بود که در حوزه‌های علمیه زده شد چرا که حضور یک عالم دینی در کسوت استاد دانشگاه و در محیط قبل از انقلاب، نوعی سنت‌شکنی محسوب می‌شد.

وی با تاکید بر اینکه نتیجه مجاهدت‌های شهید مطهری را باید در تربیت نسل دانشگاهی مشاهده کرد، گفت: بعدها این عزیزان به عنوان سرداران دفاع مقدس و مدیران ارشد جمهوری اسلامی خود را نشان داند و این جوانان که انقلاب کردند و فرماندهی دفاع مقدس را به خوبی انجام دادند و با مجاهدت‌های شهید مطهری از آن مهلکه نجات پیدا کردند و خود و دیگران را آسمانی نمودند.

نماینده مردم خرم‌آباد و چگنی در مجلس شورای اسلامی اظهارداشت: معلمی کاری عاشقانه است و کسانی که قصد معلمی دارند باید با تمام سرمایه از جمله آبرو و جان خود به مبارزه با جهل برخیزند، با بی‌سوادی مبارزه کنند و نقش اصلی که جایگاه معلمی را به عنوان شغل انبیاء معرفی می‌کند، همین مبارزه با نادانی و جهل است و این کار هر کسی نیست بلکه نیاز به تلاش و خودسازی و ایثار دارد.

انتهای خبر/

درباره نویسنده

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.