حالت تاریک
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن پایگاه خیری سفیر افلاک هستید؟
ضرورت تامین اعتبار و تسریع ساخت سدهای لرستان
در دیدار با وزیر نیرو مطرح شد:

ضرورت تامین اعتبار و تسریع ساخت سدهای لرستان

در دیدار استاندار و نمایندگان لرستان در مجلس شورای اسلامی با وزیر نیرو بر ضرورت تامین منابع مالی و تسریع در روند ساخت سدهای استان لرستان تاکید شد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «سفیرافلاک»، به نقل از روابط عمومی استانداری لرستان، در دیدار استاندار و نمایندگان لرستان در مجلس شورای اسلامی با وزیر نیرو بر ضرورت تامین منابع مالی و تسریع در روند ساخت سدهای استان تاکید شد. در این دیدار بر شتاب‌بخشی به وضعیت مطالعات و تامین مالی برخی سدها از جمله معشوره، سراب تلخ، مخمل‌کوه و... پرداخته شد.

سید سعید شاهرخی استاندار لرستان در این رابطه اظهار داشت: در این جلسه پیگیری منابع مالی برای سد معشوره از طریق فاینانس، سرمایه‌گذار مناسب و راهکارهایی برای اجرای سریع‌تر این سد، مورد بررسی قرار گرفت.

وی افزود: اصلاح مطالعات سد سراب تلخ بر مبنای تخصیص آب دریافتی جدید نیز بررسی و بر تسریع در روند ساخت سدهای زیبامحمد و آبسرده، تاکید شد.

استاندار لرستان عنوان کرد: در خصوص سد سراب‌تلخ نیز خطوط انتقال و تصفیه آب خرم‌آباد از طریق وزارت نیرو تعیین تکلیف شده و پس از بررسی در کمیته فنی به سازمان برنامه و بودجه ارائه می‌شود.

وی بیان کرد: با پیگیری‌های انجام شده روند ساخت سد مخمل‌کوه نیز شتاب بیشتری خواهد گرفت و این پروژه مشکل اعتباری ندارد. 

شاهرخی ادامه داد: سد معشوره همچنان یکی از مهم‌ترین مطالبات ما در حوزه آب است و انتخاب پیمانکار قسمت بعدی این سد نیز طی این ماه انجام می‌گیرد.

در این دیدار که با حضور معاونین برنامه‌ریزی و پارلمانی، مدیران ستادی وزارت نیرو، مدیریت منابع آب ایران و... برگزار شد، وزیر نیرو چند دستور مستقیم و چند دستور برای بررسی سدهای استان به مجموعه‌های این وزارتخانه ابلاغ کرد.

در این دیدار به بحث و بررسی پیرامون مسائل و مشکلات حوزه آب استان به ویژه تامین اعتبار مالی طرح‌ها باتوجه به نیازهای آبی استان، تاکید شد.

در این دیدار امامی‌راد نماینده مردم کوهدشت و رومشکان، سپهوند نماینده مردم خرم‌آباد و چگنی، محمدی نماینده مردم سلسله و دلفان، رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان، مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای استان و مدیرعامل شرکت آبفا استان پیرامون وضعیت منابع آب و سدهای استان با عباس علی‌آبادی وزیر نیرو دیدار و گفتگو کردند.

انتهای خبر/

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!