حالت تاریک
  • دوشنبه, 1403/12/06 شمسی | 2025/02/24 میلادی
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن سفیر افلاک | safireaflak هستید؟
ضرورت مقابله با تهدیدات رسانه‌ای دشمن
مدیرکل صدا و سیمای مرکز لرستان مطرح کرد:

ضرورت مقابله با تهدیدات رسانه‌ای دشمن

مدیرکل صدا و سیمای لرستان گفت: رسانه‌ها نگرش مردم نسبت به تحولات را تغییر می‌دهند بنابراین باید به حوزه‌های نرم تهدید مانند رسانه توجه داشته باشیم.

علیرضا شیروی در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «سفیرافلاک» با اشاره به فرامین اخیر مقام معظم رهبری در دیدار با مردم تبریز، اظهار داشت: رهبر معظم انقلاب همانطور که همیشه مسئله را خوب تشخیص می‌دهند و تبیین می‌کنند راهکارها را هم ارائه می‌دهند.

وی افزود: در پیام رهبر معظم انقلاب به نشست افق تحول رسانه ملی و بیانات ایشان در دیدار با مردم تبریز راهکارها را هم ارائه دادند، ضمن اینکه بر اهمیت کار رسانه‌ای تأکید داشتند تلاش مضاعف، دقت و پیگیری در حوزه رسانه را از فعالان رسانه مطالبه کردند.

مدیرکل صدا و سیمای لرستان با اشاره به تغییرات تهدید از سخت‌افزار به تهدیدات نرم، عنوان کرد: در تئوری‌های کلاسیک تهدید را تهدید نظامی، امنیت را نبود تهدید و راه مقابله با تهدید را افزایش توان نظامی می‌دانستند، در تعاریف جدید از امنیت، تهدید را فقط  نظامی نمی‌دانند بلکه امنیت را در شاخه‌های مختلف مانند امنیت اجتماعی،‌ اقتصادی، انسانی و نظامی می‌دانند.

وی بیان کرد: ما این موضوع را در بیانات رهبر معظم انقلاب می‌بینیم که ما تهدید را برای این دفع می‌کنیم که امنیت داشته باشیم و فقط تأکید و تکیه بر امنیت نظامی و دفع تهدید نظامی، امنیت ما را تأمین نمی‌کند بنابراین باید به حوزه‌های نرم تهدید نیز توجه داشته باشیم که یکی از این حوزه‌ها، رسانه است.

شیروی گفت: رهبر معظم انقلاب فرمودند بیشتر از اینکه توان نظامی و سخت‌افزاری دشمن بر مردم و تصمیم‌گیری سیاستمداران تأثیر بگذارد بیشتر تهدید‌ها، رسانه‌ای است و رسانه‌ها نگرش مردم نسبت به تحولات را تغییر می‌دهند.

مدیرکل صدا و سیمای لرستان با اشاره به اینکه باید با حداکثر توان و تلاش مضاعف تبیین انجام دهیم، خاطرنشان کرد: رهبر معظم انقلاب تلاش مضاعف را از اصحاب رسانه مطالبه کردند که ان‌شاءالله بتوانیم با همکاری همکاران رسانه‌ای این وظیفه را انجام دهیم.

وی اظهار داشت: ما به صورت سنتی رسانه‌ها را رسانه‌های مکتوب یا دیداری و شنیداری مانند رادیو و تلویزیون می‌دانستیم اما باتوجه به تحولات حوزه رسانه با پدیده‌های جدید رسانه مانند پلتفرم‌های مختلف مواجه‌ هستیم.

شیروی افزود: ضمن اینکه مردم اعتماد دارند و اخبار و اطلاعات را از رسانه‌های رسمی مانند رادیو و تلویزیون اعتبارسنجی می‌کنند اما شبکه‌های مجازی، کانال‌های اجتماعی و فضای مجازی همچنان در سبد رسانه‌ای مردم نقش بالایی دارند.

وی عنوان کرد: در این رابطه ما رسانه‌های فضای مجازی را نه تنها رقیب رسانه‌های برودکست مانند رادیو و تلویزیون نمی‌دانیم بلکه فضای مجازی را به‌عنوان رسانه مکمل رادیو و تلویزیون می‌دانیم که باید برای بسیاری از مطالب، پیام‌ها و محتوا‌ها برای افزایش ضریب نفوذ در بین مخاطبان از فضای مجازی و رسانه‌های نوین استفاده کنیم.

مدیرکل صدا و سیمای لرستان بیان کرد: بنابراین برنامه‌ریزی مفصلی انجام شده است که براساس زیست‌بوم استان لرستان از فضای مجازی به‌عنوان یک فرصت و مکمل رسانه برودکست استفاده کنیم.

انتهای خبر/

درباره نویسنده

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.