حالت تاریک
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن پایگاه خبری سفیر افلاک هستید؟
عید قربان روز یادآوری امتحانات الهی
استاد حوزه و دانشگاه مطرح کرد:

عید قربان روز یادآوری امتحانات الهی

استاد حوزه و دانشگاه گفت: درس عید قربان این است که در سنت ابتلا و امتحان الهی زمینه ترفیع درجه نزد پروردگار را برای خودمان به دست بیاوریم.

حجت‌الاسلام سید هادی سهرابی در گفتگو با خبرنگار گروه فرهنگی پایگاه خبری تحلیلی «سفیرافلاک»، اظهار داشت: یکی از مهم‌ترین سنت‌های الهی؛ سنت ابتلا و امتحان است، خداوند متعال در آیات متعددی به این موضوع مهم اشاره می‌کند که یکی از بسترهای تربیت برای انسان، بستر آزمودن و آزمایش است که هیچ‌کس از آن مستثنی نیست، همان‌طور که خداوند انسان‌های معمولی در هر سطح و مقامی را مورد ابتلا قرار می‌دهد همان‌گونه ائمه اطهار، انبیا و اولیا خود را نیز مورد ابتلا قرار می‌دهد.

وی افزود: یک فلسفه این امتحانات الهی رشد و بالندگی برای انسان است البته این رشد و ارتقا درجات برای انسان تنها در صورتی ضمن ابتلا رقم می‌خورد که انسان با ادراک درست از شرایط امتحان؛ در گذر آن بتواند سربلند و موفق بیرون بیاید. 

استاد حوزه و دانشگاه عنوان کرد: اگر کسی درست به این سنت الهی پی برد و در شرایط آن بتواند باایمان از آزمایش بیرون بیاید موجبات سعادت و حسن عاقبت برای او فراهم می‌شود. 

وی بیان کرد: در قضیه حضرت ابراهیم (ع) و ماجرای ذبح حضرت اسماعیل (ع) همین سنت الهی ابتلا در جریان است که حضرت ابراهیم (ع) با ادراک صحیح از این آزمون و با اتکا به ایمان و باور قلبی خود به حضرت حق‌تعالی، زمینه ارتقا درجات خود را نزد خداوند فراهم کرد. 

سهرابی گفت: ازاین‌رو در گذر این امتحان بزرگ الهی حضرت ابراهیم (ع) توانست سربلند از آن فائق شود و علاوه بر مقام نبوت؛ شأن امامت را هم از خداوند متعال دریافت کند. 

استاد حوزه و دانشگاه خاطرنشان کرد: درس عید قربان این است که ما هم در سنت ابتلا و امتحان الهی با همین مؤلفه‌ها می‌توانیم موفق عمل کنیم و زمینه ترفیع درجه نزد پروردگار را برای خودمان به دست بیاوریم.

انتهای خبر/

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!