حالت تاریک
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن پایگاه خیری سفیر افلاک هستید؟
فتح «بی سرو صدا» در روز نخست اکران
گیشه سینمای ایران در هفته‌ای که گذشت؛

فتح «بی سرو صدا» در روز نخست اکران

فیلم سینمایی «بی سر و صدا» به کارگردانی مجیدرضا مصطفوی و بازی پیمان معادی، در سه روز نخست اکران، ۸۳۰ میلیون تومان فروش برای گیشه سینما ایران به همراه داشته است.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی سفیرافلاک به نقل از شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ تازه‌ترین گزارش‌های فروش سینمای ایران حاکی از رونق نسبی گیشه با اکران فیلم «بی سر و صدا» به تهیه‌کنندگی و کارگردانی مجیدرضا مصطفوی و بازی پیمان معادی، مهران غفوریان، هانیه توسلی، فرشته حسینی، مهدی حسینی‌نیا، شیرین ضابطیان و محمد شاکری و براساس فیلم‌نامه مشترک مجیدرضا مصطفوی و مهیار حمیدیان است.

این فیلم سینمایی که از روز چهارشنبه ۲۴ اردیبهشت وارد چرخه اکران شده در مدت سه روز، با فروش ۸ هزار بلیت در ۵۱۷ سانس، موفق به فروشی معادل ۸۳۰ میلیون تومان شده است.

همچنین فیلم «صددام»، با کارگردانی پدرام پورامیری و بازی رضا عطاران با فروش ۳۹۸ هزار بلیت در مدت ۱۰ روز فروش بی‌سابقه ۳۵ میلیاردی را تجربه کرده و صدرنشین جدول فروش تازه‌های اکران شده است.

در مقابل، فیلم «بازی را بکش» به کارگردانی محمد ابراهیم عزیزی با تنها هزار و ۳۰۰ نفر تماشاگر و فروش ۱۱۰ میلیون تومانی، کمترین میزان استقبال را به خود اختصاص داده است.

همچنین، فیلم «خانه ارواح» به کارگردانی کیارش اسدی‌زاده با ۱۰۲ هزار نفر تماشاگر، توانسته است ۸ میلیارد و ۸۵۰ میلیون تومان فروش کند.

فیلم «زیبا صدایم کن» ساخته‌ رسول صدرعاملی نیز با ۳۱ هزار و ۵۰۰ نفر تماشاگر، ۲ میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان بلیت فروخته است. در میان دیگر آثار تازه اکران شده، فیلم کمدی «هرچی تو بگی» به کارگردانی مرتضی آتش‌زمزم با فروش تنها ۱۸۵ میلیون تومان و ۲ هزار و ۲۰۰ بلیت، و فیلم دفاع مقدسی «اسفند» به کارگردانی دانش اقباشاوی با ۷هزار و ۴۶۰ نفر تماشاگر و فروش ۴۴۳ میلیون تومان، در رتبه‌های بعدی جدول فروش قرار دارند.

در صدر جدول فروش کلی سال ۱۴۰۴، فیلم کمدی «دایناسور» که همچنان در حال اکران است، با بیش از یک میلیون و ۷۱۴ هزار نفر تماشاگر و فروش ۱۴۰ میلیارد تومانی قرار دارد. پس از آن، فیلم‌های «موسی کلیم الله» به کارگردانی ابراهیم حاتمی‌کیا با ۸۸۱ هزار نفر تماشاگر و فروش ۶۶ میلیارد تومان، و «کوکتل مولوتوف» به کارگردانی حسین دوماری با ۶۸۰ هزار نفر تماشاگر و فروش ۵۸ میلیارد و ۸۷۷ میلیون تومان، در رتبه‌های بعدی جای گرفته‌اند.

فیلم اجتماعی «رها» به کارگردانی حسام فرهمند نیز تاکنون ۳۷۳ هزار نفر تماشاگر و ۳۴ میلیارد تومان فروش داشته است. فیلم «صیاد» به کارگردانی جواد افشار که از ۲۰ فروردین‌ماه اکران شده، حدود ۸۵ هزار نفر تماشاگر و ۵ میلیارد و ۱۷۳ میلیون تومان فروش را ثبت کرده است.

انیمیشن «رویاشهر» به کارگردانی محسن عنایتی که از ابتدای اردیبهشت‌ماه اکران شده، تاکنون با بیش از ۱۱۵ هزار نفر تماشاگر، به فروش ۸ میلیارد و ۵۵۳ میلیون تومان رسیده است.

انتهای خبر/

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!