حالت تاریک
  • پنج‌شنبه, 1403/12/23 شمسی | 2025/03/13 میلادی
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن سفیر افلاک | safireaflak هستید؟
فرهنگ ایثار و شهادت برگرفته از قرآن است
امام جمعه موقت خرم‌آباد:

فرهنگ ایثار و شهادت برگرفته از قرآن است

امام جمعه موقت خرم‌آباد گفت: فرهنگ ایثار و شهادت برگرفته از قرآن و آموزه‌های دینی است.

حجت‌الاسلام والمسلمین بهروز شمسی‌فر در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «سفیرافلاک» با اشاره به روز بزرگداشت شهدا، اظهار داشت: یکی از مسائلی که در فرهنگ دینی و اجتماعی ما جزو ارزش‌های والا محسوب می‌شود، شهادت است که ترویج فرهنگ ایثار و شهادت نقش مهمی در اقتدار و عزت کشور دارد.

وی افزود: طی این سال‌ها دشمنان توطئه‌هایی علیه کشور ما طراحی کردند اما آنچه که توانسته کشور ما را در مسیر استقلال هدایت کند، همین فرهنگ ایثار و شهادت است که شهدا با مجاهدت‌های زیادی توانستند کشور را بر قله اقتدار قرار دهند.

امام جمعه موقت خرم‌آباد تصریح کرد: در دوران دفاع مقدس، شهدا بودند که با ایستادگی و جانفشانی توانستند دشمن را شکست دهند و امروز بیش از هر زمانی لازم است که رشادت شهدا برای نسل جوان بیان شود تا بتوانند در راستای پاسداری و حفاظت از ارزش‌ها نقش‌آفرینی کنند.

شمسی‌فر فرهنگ ایثار و شهادت را برگرفته از قرآن دانست و گفت: در آموزه‌های دینی و قرآنی به موضوع شهادت بسیار تاکید شده است که شهدا در نزد خداوند چه جایگاه ویژه‌ای دارند از همین رو باید تلاش کرد تا در راستای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت گام‌های بلندی برداشت.

وی یادآور شد: امروز می‌بینیم جوانان زیادی در قالب گروه‌های جهادی برای محرومیت‌زدایی و کمک به محرومان تلاش می‌کنند که در واقع این اقدام جوانان نشات‌گرفته از روحیه ایثار و شهادت است که برای توسعه و آبادانی کشور فداکاری بسیار زیادی انجام می‌دهند.

امام جمعه موقت خرم‌آباد خاطرنشان کرد: در عرصه اقتصادی، علمی و سایر بخش‌ها می‌توان با روحیه جهادی اقدامات قابل توجهی را انجام داد لذا باید تلاش کرد تا با تاسی از فرهنگ ایثار و شهادت، کشور را از موانع و مشکلات عبور داد.

انتهای خبر/

 

درباره نویسنده

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!