حالت تاریک
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن پایگاه خبری سفیر افلاک هستید؟
قرارگاه خاتم‌الانبیاء ۱۳۵ پروژه در دست اجرا دارد
مدیرعامل هلدینگ راه و شهرسازی قرارگاه خاتم‌الانبیاء:

قرارگاه خاتم‌الانبیاء ۱۳۵ پروژه در دست اجرا دارد

مدیرعامل هلدینگ راه و شهرسازی قرارگاه خاتم‌الانبیاء گفت: در حال حاضر قرارگاه خاتم‌الانبیاء ۱۳۵ پروژه با ۳۷۰ هزار میلیارد تومان اعتبار در دست اجرا دارد.

به گزارش خبرنگار گروه اقتصادی پایگاه خبری تحلیلی «سفیرافلاک»، سردار محمدرضا رحمانی ظهر امروز در جلسه شورای اداری بروجرد که در تالار مهرگان این شهرستان برگزار شد، اظهار داشت: قرارگاه خاتم‌الانبیاء بعد از جنگ، از دل همین مردم و با حضور فرزندان این سرزمین از مهندسانی تشکیل شد تا برای کمک به زیرساخت‌ها فعالیت کنند.

وی افزود: امروز قرارگاه سهم بزرگی در تکمیل زیرساخت‌های کشور دارد و بدون نگاه به گرایش سیاسی دولت، به عنوان نماد وحدت و بازوی اجرای قوی دولت‌ها در صحنه حضور دارد و هر جا نیاز بوده، بقیه پیمانکاری را تقویت کرده است تا جایی که ۷۰ درصد از نیروهایی که در قرارگاه هستند در استان‌های محروم و مرزی حضور دارند.

معاون قرارگاه خاتم‌الانبیاء تصریح کرد: در حال حاضر ۱۳۵ پروژه شامل بیمارستان، راه‌آهن، بزرگ‌راه، مترو و راه در دست اجرا قرار دارند که این تعداد پروژه با ۳۷۰ هزار میلیارد تومان اعتبار احداث می‌شود.

وی یادآور شد: ۴۰ درصد زیرساخت‌ها توسط قرارگاه احداث شده است و هر پروژه‌ای که کشور نیاز داشته باشد را می‌‌توانیم اجرا کنیم، به‌طوری‌که قرارگاه در آزادراه، سد و پروژه‌های دیگری فعالیت دارد و ۱۳ تقاطع هم‌اکنون در دست احداث قرار دارد و تاکنون ۲۸۸ تقاطع توسط قرارگاه احداث شده است که از تکنولوزی نوین استفاده و پروژه‌های بزرگی اجرا شده است.

انتهای خبر/

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!