حالت تاریک
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن پایگاه خبری سفیر افلاک هستید؟
قیام ۱۵ خرداد سرآغاز تحول پیروزی انقلاب بود
یک کارشناس مسائل سیاسی:

قیام ۱۵ خرداد سرآغاز تحول پیروزی انقلاب بود

یک کارشناس مسائل سیاسی گفت: قیام تاریخی و ماندگار ۱۵ خرداد سرآغاز تحول پیروزی انقلاب بود که روحیه مقاومت و ایستادگی ملت ایران نمایان شد.

محمدرضا کمالی در گفتگو با خبرنگار گروه سیاسی پایگاه خبری تحلیلی «سفیرافلاک» با اشاره به قیام ۱۵ خرداد، اظهار داشت: قیام ۱۵ خرداد فصل تازه‌ای را در تاریخ رقم زد و سبب شد تا این روز سرآغاز تحولی بزرگ برای پیروزی انقلاب اسلامی ایران شود.

وی افزود: بعد از سخنرانی امام خمینی (ره) علیه رژیم پهلوی، امام راحل را دستگیر کردند که به دنبال دستگیری ایشان، مردم بسیاری از شهرها در پی این اقدام، دست به تظاهرات زدند که در این روز تعداد زیادی از مردم به شهادت رسیدند.

کارشناس مسائل سیاسی تصریح کرد: قیام ۱۵ خرداد در واقع حادثه‌ای بود که توانست تاریخ را تغییر دهد و همین قیام، سبب آگاهی و بیداری ملت ایران شد که امام خمینی (ره) را همراهی کردند تا رژیم پهلوی سرنگون و انقلاب اسلامی ایران به پیروزی برسد.

کمالی با اشاره به نقش مردم در پیروزی انقلاب اسلامی ایران، بیان کرد: ملت ایران در قیام سال ۱۳۴۲ به‌خوبی نقش خود را ایفا کردند و در ۱۵ خرداد همین سال بود که همه مردم از هر قشری به میدان آمدند و از همان زمان نشان دادند که نقش مردم بسیار حائز اهمیت است و تا پیروزی انقلاب اسلامی ایران و استمرار این انقلاب، نقش مردم بسیار تعیین‌کننده است.

وی یادآور شد: در قیام ۱۵ خرداد ملت ایران فریاد حق‌طلبانه خود را فریاد زدند و مقاومت و ایستادگی خود را برای پیروزی انقلاب اسلامی ایران آغاز کردند که پس از چند سال سبب شد انقلاب اسلامی ایران با همین روحیه ایستادگی و مقاومت به پیروزی برسد.

کارشناس مسائل سیاسی عنوان کرد: بصیرت مردم ایران، فعالیت امام خمینی (ره) و مرجعیت در کنار هم زمینه را برای استقرار نظام جمهوری اسلامی ایران فراهم کرد، نقطه آغاز آن قیام ۱۵ خرداد بود که لازم است ابعاد مختلف این واقعه مهم تبیین شود.

انتهای خبر/

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!