حالت تاریک
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن پایگاه خبری سفیر افلاک هستید؟
مشکل واحدهای تولیدی پلدختر رفع شود
سرپرست فرمانداری پلدختر:

مشکل واحدهای تولیدی پلدختر رفع شود

سرپرست فرمانداری پلدختر به لزوم حمایت مدیران از سرمایه‌گذاران تاکید کرد و گفت: مشکل واحدهای تولیدی پلدختر برطرف شود.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «سفیرافلاک»، منصور رضایی عصر امروز در جلسه شورای اشتغال شهرستان پلدختر با بیان اینکه هیچ راهی ‌جز اشتغالزایی نمی‌تواند به معیشت مردم کمک کند، اظهار داشت: رفع مشکل واحدهای تولیدی باید با ایجاد سرمایه‌گذاری و حمایت از سرمایه‌گذاران در اولویت کار مدیران و دستگاه‌های اجرایی شهرستان قرار گیرد.

وی با اشاره به ضرورت استفاده از ظرفیت و منابع خدادادی شهرستان برای جذب سرمایه‌گذاران افزود: باید فضا و بستر را برای ورود سرمایه‌گذاران فراهم کرد.

سرپرست فرمانداری پلدختر با اشاره به نامگذاری سال ۱۴۰۴ به نام سال سرمایه‌گذاری برای تولید، عنوان کرد: طبق دستور رئیس جمهور و وزیر کشور یک روز به نام روز سرمایه‌گذاری در استان‌ها و شهرستان‌ها تعیین می‌شود.

وی بیان کرد: در شهرستان پلدختر روز سه‌شنبه به نام روز سرمایه‌گذاری تعیین و در روز سرمایه‌گذاری پیگیر موضوعات‌ و مشکلات سرمایه‌گذاران، نشست با سرمایه‌گذاران و سرکشی از صنایع و پروژه‌ها هستیم.

انتهای خبر/

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!