حالت تاریک
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن پایگاه خیری سفیر افلاک هستید؟
پرسپولیس و تراکتور امروز محک جدی می‌شوند
آزمون صنعتی‌ها برای سرخ‌پوشان لیگ برتر؛

پرسپولیس و تراکتور امروز محک جدی می‌شوند

رقابت‌های هفته چهاردهم لیگ برتر فوتبال امروز با دو دیدار مهم پیگیری می‌شود؛ پرسپولیس در تهران به مصاف آلومینیوم اراک می‌رود و تراکتور در تبریز برابر پیکان صف‌آرایی می‌کند.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «سفیرافلاک»، رقابت‌های هفته چهاردهم لیگ برتر فوتبال از امروز (یکشنبه، ۲۳ آذر ۱۴۰۴) با برگزاری دو دیدار آغاز می‌شود. تراکتور در تبریز میزبان پیکان است و پرسپولیس در تهران برابر آلومینیوم اراک صف‌آرایی می‌کند.

سرخ‌های پایتخت برای نزدیک‌شدن به صدر جدول به دنبال پیروزی هستند و تراکتور نیز باانگیزه صعود به جمع مدعیان مقابل پیکان قرار می‌گیرد و برنامه دیدارهای امروز به شرح زیر است:

تراکتور - پیکان (ساعت ۱۵:۳۰)

تراکتور با یک بازی کمتر و ۱۸ امتیاز در رتبه ششم جدول قرار دارد و پیکان با ۱۴ امتیاز در رده یازدهم است. در پنج تقابل اخیر دو تیم، سه دیدار با پیروزی تراکتور و دو بازی با تساوی به پایان رسیده است.

پیکان در پنج بازی اخیر خود سه برد و دوشکست ثبت کرده و تراکتور نیز در این بازه دو پیروزی، دو تساوی و یک شکست داشته است.

دراگان اسکوچیچ، سرمربی تراکتور، پیش‌ازاین دیدار گفت: از شرایط تیم آگاه هستیم و از نتایج اخیر رضایت کامل نداریم. استانداردها را بالا برده‌ایم و طبیعی است که انتظارات هم‌افزایش پیدا کند. بااین‌حال نتایجمان آن‌قدرها هم بد نیست و می‌توانیم به صدر جدول نزدیک شویم.

پرسپولیس - آلومینیوم اراک (ساعت ۱۶:۱۵)

پرسپولیس با ۲۲ امتیاز در رتبه دوم جدول قرار دارد و آلومینیوم اراک با ۱۵ امتیاز دهم است. پرسپولیس در پنج بازی اخیر خود سه پیروزی و دو تساوی کسب کرده و آلومینیوم نیز سه تساوی و دوشکست داشته است. در پنج تقابل اخیر دو تیم، پرسپولیس دو بار پیروز شده، آلومینیوم یک برد داشته و دو دیدار هم مساوی شده است.

اوسمار ویرا، سرمربی پرسپولیس، در نشست خبری پیش از بازی گفت: در آستانه پایان نیم‌فصل اول قرار داریم و همه تیم‌ها به دنبال کسب بیشترین امتیاز هستند. ما هم تلاش می‌کنیم با جمع‌آوری امتیازات لازم، نیم‌فصل دوم را باقدرت برای قهرمانی آغاز کنیم.

مجتبی حسینی، سرمربی آلومینیوم اراک، نیز عنوان کرد: بازی بسیار مهمی در پیش داریم و زمان ریکاوری کم بوده است. باید با تمرکز بالا بازی کنیم و مقابل خط حمله پرسپولیس دچار اشتباه نشویم.

انتهای خبر/

منبع: ایسنا

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!