حالت تاریک
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن پایگاه خیری سفیر افلاک هستید؟
پلدختر میزبان جشنواره گل نرگس شد
گزارش تصویری؛

پلدختر میزبان جشنواره گل نرگس شد

نخستین جشنواره گل نرگس با حضور مسئولان استانی و شهرستانی در پلدختر برگزار شد.

به گزارش خبرنگار گروه چندرسانه‌ای پایگاه خبری تحلیلی «سفیرافلاک»، نخستین جشنواره گل نرگس استان لرستان امروز با حضور مسئولان استانی و شهرستانی و بهره‌برداران و کشاورزان پلدختری در روستای نصیر تپه واشیان و باهدف معرفی ظرفیت‌های گردشگری و کشاورزی منطقه و حمایت از کشاورزان و تولیدکنندگان گل نرگس برگزار شد.

در حاشیه این مراسم، نمایشگاه صنایع‌دستی و سوغات محلی برای معرفی هنرهای بومی، آئین‌های سنتی، غرفه‌های فروش گل نرگس، بازدیدهای گروهی از مزارع گل نرگس، کارگاه‌های آموزشی کاشت، برداشت و نگهداری گل نرگس و برنامه‌های فرهنگی متنوع برگزار شد و از تعدادی از کشاورزان و مزرعه‌داران گل نرگس تجلیل به عمل آمد.

احمدرضا ساتیاروند، رئیس جهاد کشاورزی پلدختر در حاشیه این جشنواره در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «سفیرافلاک» اظهار داشت: به مناسبت دهه فجر و نیمه شعبان، نخستین جشنواره گل نرگس با حضور مسئولان استانی و شهرستانی در روستای نصیر تپه واشیان برگزار شد.

وی با اشاره به اینکه شهرستان پلدختر مرکز تولید گل نرگس استان لرستان است، افزود: ۷۵ هکتار از اراضی شهرستان به کشت گل نرگس اختصاص‌یافته و سالانه ۱۵ میلیون شاخه گل نرگس در این شهرستان برداشت و روانه بازار می‌شود.

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!