حالت تاریک
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن پایگاه خیری سفیر افلاک هستید؟
پیش‌بینی کاهش میدان دید و افت کیفی هوا
معاون هواشناسی لرستان خبر داد:

پیش‌بینی کاهش میدان دید و افت کیفی هوا

معاون هواشناسی لرستان گفت: پدیده گرد و غبار با شدت و ضعف برای نقاط مختلف لرستان پیش‌بینی می‌شود که در برخی ساعات، کاهش میدان دید افقی و افت کیفی هوا را به دنبال دارد.

زینب اکبری در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «سفیرافلاک» در رابطه با وضعیت آب و هوای لرستان طی ساعات و روزهای آینده اظهارداشت: به‌طور کلی از امروز تا روز چهارشنبه، جو استان لرستان تحت‌تاثیر شرایط ناپایدار جوی قرار دارد.

وی افزود: در مدت زمان مذکور افزایش پوشش ابر و وزش باد قابل ملاحظه تا شدید لحظه‌ای پدیده‌های غالب جو استان لرستان است.

معاون هواشناسی لرستان عنوان کرد: با توجه به شرایط وزش باد و جهت جریانات، پدیده گرد و غبار را با شدت و ضعف برای نقاط مختلف استان داریم به‌طوری‌که در برخی ساعات کاهش میدان دید افقی و افت کیفی هوا را به دنبال دارد.

وی بیان کرد: با توجه به بالابودن شاخص‌های ناپایداری، در این مدت به‌ویژه برای ساعات بعداظهر و غروب، بارش‌هایی را به شکل پراکنده و گاهی رگباری همراه با رعد و برق پیش‌بینی می‌کنیم. 

اکبری گفت: این شرایط به‌ویژه برای مناطق شمال و غربی استان نمود بیشتری دارد و تا روز چهارشنبه اکثر نقاط استانمان شرایط مذکور را دارند.

وی تصریح کرد: البته پتانسیل بارش‌های استان خیلی قابل توجه نیست، اما با توجه به ماهیت رگباری بودن بارش‌های فصل بهار، احتمال دارد این شرایط با رخداد تگرگ، احتمال آبگرفتگی معابر و ایجاد رواناب هم همراه باشد.

معاون هواشناسی لرستان با بیان اینکه دمای هوای استان نیز تقریباً با آهنگی آرام روند کاهشی دارد گفت: برای روزهای پایانی هفته، بارشی نداریم.

انتهای خبر/

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!