حالت تاریک
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن پایگاه خیری سفیر افلاک هستید؟
وحدت و همبستگی‌تان را حفظ کنید
فرازی از وصیت‌نامه شهید «شهریار کریمی‌نژاد»؛

وحدت و همبستگی‌تان را حفظ کنید

شهید «شهریار کریمی‌نژاد» در وصیت‌نامه خود نوشته است: وحدت و همبستگی خود را همان‌طور که تابه‌حال حفظ کرده‌اید از این به بعد نیز حفظ کرده تا دشمنان اسلام آرزوی شکست انقلاب اسلامی را به گور ببرند.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی سفیرافلاک، شهید «شهریار کریمی‌نژاد» دهم فروردین ۱۳۴۳، در روستای کشور از توابع شهرستان خرم‌آباد به دنیا آمد. پدرش میرزا، کارگر و مادرش طلا خانم خانه‌دار بود. در تاریخ بیست و هشتم بهمن‌ماه ۱۳۶۴، در فاو عراق بر اثر اصابت ترکش به سر به فیض شهادت نائل گردید.

وصیت‌نامه شهید: 

ای کسانی که ایمان آورده‌اید به کسانی که در راه خدا کشته می‌شوند مرده نگوئید بلکه آنان زندگان‌اند، جاویدند و لکن شما نمی‌دانید.

می‌خواهم با پیروی از مولایم حسین (ع) از هستی‌ام در راه خدا بگذرم، پدر و مادر عزیزم شما زحمت زیادی برای من کشیدید. امیدوارم در مقابل سختی‌ها و مشکلات صبور باشید و نگرانی به خود راه ندهید.

راهی که من رفته‌ام راهی اتفاقی و کورکورانه نبوده بلکه خود این راه را انتخاب نموده‌ام تا به آرزویم که همانا رسیدن به قرب الی الله است نائل آیم. امیدوارم عزیزان راهم را ادامه دهند و نگذارند اسلحه‌ام بر زمین بماند و انتقام خون شهیدان این مرزوبوم را از کفار و ستمگران بگیرید.

پیام من به امت مسلمان و شهیدپرور ایران این است که وحدت و همبستگی خود را همان‌طور که تابه‌حال حفظ کرده‌اند از این به بعد نیز حفظ کرده تا دشمنان اسلام آرزوی شکست انقلاب اسلامی را به گور ببرند.

پدر و مادر عزیزم این شهادت ناقابل از جانب خداوند تبارک‌وتعالی برای کسانی است که لایق آن هستند و همین شهادت‌هاست که باعث می‌شود احکام اسلام و انقلاب پیشرفت کند. اگر خواستید گریه کنید بر حسین (ع)، بر علی‌اکبر و قاسم ابن الحسین (ع) گریه کنید.

اینک که خدا این لطف بزرگ را در حق ما کرده و میدان را برای شهادت برایمان مهیا نمود. ما نیز قدم در این راه گذارده تا مگر با این کار مبارزه در راه حق و در راه اسلام و قرآن خداوند گناهان ما را ببخشد و دروازه بهشت را بر روی ما بگشاید.

من راه حسین (ع) را ادامه می‌دهم و خدا را شکر کنید که فرزندی را به شما داده و شما نیز آن را در راه خدا قربانی کرده‌اید. شما مورد امتحان رب‌العالمین قرار گرفته‌اید، سعی کنید از این امتحان سربلند بیرون بیائید تا خداوند از شما راضی شود. به امید پیروزی رزمندگان اسلام و نابودی کفر و الحاد.

انتهای خبر/

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!