حالت تاریک
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن پایگاه خیری سفیر افلاک هستید؟
۱۴ ورزشکار به مسابقات جهانی ژاپن اعزام می‌شوند
رئیس هیئت جانبازان و معلولان لرستان:

۱۴ ورزشکار به مسابقات جهانی ژاپن اعزام می‌شوند

رئیس هیئت جانبازان و معلولان لرستان گفت: ۱۴ ورزشکار جانباز و توان‌یاب لرستانی به مسابقات جهانی ژاپن اعزام می‌شوند.

حمید رشیدی در گفتگو با خبرنگار گروه ورزشی پایگاه خبری تحلیلی «سفیرافلاک» با اشاره به مسابقات جهانی ژاپن، اظهار داشت: در راستای برگزاری مسابقات جهانی که مهرماه در کشور ژاپن برگزار می‌شود، ۱۴ نفر از ورزشکاران لرستانی در این مسابقات حضور خواهند داشت.

وی افزود: در رشته پرتابی و دو، هشت نفر آقا و ۶ نفر خانم حضور دارند و با ورزشکاران سایر کشورها به رقابت می‌پردازند که هم‌اکنون منتخبان مشغول به تمرینات هستند تا بتوانند با آمادگی کامل در مسابقات حضور داشته باشند.

رئیس هیئت جانبازان و معلولان لرستان تصریح کرد: تاکنون ۱۰ نفر از ورزشکاران لرستانی در بخش معلولان و جانبازان، عضو تیم ملی هستند که با توان بسیار بالا در رشته‌های مختلف تیراندازی، پرتاب وزنه، پرتاب‌دیسک، پرتاب نیزه و سایر بخش‌ها فعالیت دارند.

رشیدی بیان کرد: ورزشکاران لرستانی در این حوزه موفق شدند در رشته دارت که به میزبانی استان اردبیل برگزار شد، حائز رتبه اول در کشور شوند که همه این‌ها نشان‌دهنده این است که باید شرایط را برای فعالیت این ورزشکاران مهیا کنیم تا بتوانند استعدادهای خود را به‌خوبی پرورش داده و نشان دهند.

وی یادآور شد: ورزشکاران این رشته به دلیل شرایط جسمانی که دارند، لازم است تجهیزات موردنیاز برای این ورزشکاران بروز و مجهز شود تا بتوانند با توان بیشتری خود را برای قهرمان شدن و ایستادن بر سکوی قهرمانی در جهان آماده کنند.

رئیس هیئت جانبازان و معلولان لرستان خاطرنشان کرد: بیش از ۳۰۰ ورزشکار لرستانی در حوزه معلولان و جانبازان در رشته‌های مختلف ورزشی مشغول به فعالیت هستند که بسیاری از آن‌ها توانسته‌اند در مسابقات کشوری و جهانی، رتبه‌های برتر از آنِ خود کنند.

انتهای خبر/

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!