حالت تاریک
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن پایگاه خبری سفیر افلاک هستید؟
۱۵۴ واحد مسکونی به مددجویان لرستان واگذار می‌شود
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) لرستان:

۱۵۴ واحد مسکونی به مددجویان لرستان واگذار می‌شود

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) لرستان گفت: ۱۵۴ واحد منزل مسکونی به مددجویان واگذار می‌شود و ۵۵۰ واحد هم در دست‌ساخت است که بعد از تکمیل، واگذار خواهد شد.

بهزاد مرادی در گفتگو با خبرنگار گروه اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی «سفیرافلاک» با اشاره به مسکن مددجویان تحت پوشش، اظهار داشت: یکی از خدمات مهم کمیته امداد این است که بتواند سرپناهی برای مددجویان ایجاد کند که در این راستا با پرداخت تسهیلات و کمک‌های دیگر، زمینه را برای خانه‌دارشدن مددجویان فراهم می‌کند که هم‌زمان با هفته دولت، ۱۵۴ واحد مسکونی مددجویان واگذار خواهد شد.

وی افزود: برای تهیه خرید و تعمیر مسکن‌ ۳ هزار و ۷۹۹ نفر از مددجویانی که تحت پوشش کمیته امداد قرار دارند، ۲ هزار و ۹۶۴ خانوار شهری و ۸۳۵ خانوار در روستاها خرید و تعمیر ۹۰۰ منزل مسکونی در برنامه قرار دارد که در حال حاضر ۵۵۰ واحد در دست‌ساخت است و پیشرفت فیزیکی مختلفی دارند و ۱۵۴ واحد هم به‌زودی در اختیار مددجویان قرار می‌گیرد.

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) لرستان تصریح کرد: تلاش ما این است که با تأمین اعتبارات و پرداخت تسهیلات به مددجویان بتوانیم آن‌ها را در مسیر خانه‌دارشدن همراهی کنیم که یکی از دغدغه‌های مددجویان در حوزه مسکن است و برای مددجویانی که مستأجر هستند نیز تسهیلات ودیعه مسکن در نظر گرفته شده تا بخشی از مشکلات جامعه هدف در این حوزه برطرف گردد.

مرادی با اشاره به پرداخت تسهیلات اشتغال، گفت: بسیاری از مددجویان با دریافت تسهیلات مسکن می‌توانند خودکفا و توانمند شده و از چرخه حمایت خارج شوند که در این راستا هر ساله طبق اعتبارات، تسهیلات در اختیار مددجویان قرار می‌گیرد تا بتوانند بر اساس مهارتی که دارند مشغول به کار شوند که پرداخت اعتبارات استانی آغاز شده و تاکنون ۸۰ میلیارد تومان طرح به بانک معرفی شده تا صاحبان آن‌ها بتوانند این وام را دریافت کنند.

وی یادآور شد: هدف ما این است که مددجویان را در حوزه‌های اشتغال، مسکن، تحصیل، درمان، تهیه جهیزیه و موارد دیگری کمک کنیم که در این راستا خیران هم همکاری بسیار خوبی دارند که سبب می‌شود بخشی از کارها به‌خوبی پیش برود.

انتهای خبر/

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!