حالت تاریک
  • شنبه, 1404/02/06 شمسی | 2025/04/26 میلادی
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن سفیر افلاک | safireaflak هستید؟
۳۸ هزار کیلوگرم مواد غذایی فاسد معدوم شد
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی لرستان:

۳۸ هزار کیلوگرم مواد غذایی فاسد معدوم شد

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی لرستان گفت: در بازرسی‌های ایام نوروز بیش از ۳۸ هزار کیلوگرم مواد غذایی فاسد و تاریخ گذشته معدوم شد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «سفیرافلاک» به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی لرستان، مریم کوشکی، اظهار داشت: از ۱۱ اسفند ۱۴۰۳ با آغاز طرح سلامت نوروزی و ماه مبارک رمضان تا ۱۵ فروردین ۱۴۰۴، کارشناسان بهداشت محیط در استان ۵۰ هزار و ۱۹۷ مورد بازرسی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی و بین‌راهی انجام دادند.

وی افزود: از این تعداد ۶ هزار و ۱۸۸ مورد اخطاریه برای مراکز تهیه و توزیع موادغذایی و اماکن عمومی و بین‌راهی دارای تخلف بهداشتی صادر شده و یک‌هزار و ۳۰۵ مورد به مراجع قضایی معرفی شدند.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی لرستان با اشاره به پلمب ۱۵۷ مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی بین‌راهی دارای تخلف بهداشتی، گفت: در این بازرسی‌ها ۳۸ هزار و ۲۴۱ کیلوگرم مواد غذایی فاسد و تاریخ گذشته جمع‌آوری و معدوم شد.

کوشکی بیان کرد: همچنین ۷۱ هزار و ۶۰ مورد سنجش عوامل محیطی با تجهیزات پرتابل بازرسی، انجام شده و ۴۹۳ مورد نمونه‌برداری از موادغذایی سطح عرضه به آزمایشگاه ارسال شده است.

وی با بیان اینکه ۵۳ هزار و ۸۵۵ مورد کلرسنجی آب آشامیدنی مناطق شهری و روستایی انجام گرفته است، یادآور شد: ۲ هزار و ۳۴ مورد نمونه‌برداری میکروبی و شیمیایی آب آشامیدنی مناطق شهری و روستایی توسط کارشناسان بهداشت محیط انجام گرفته است و همشهری‌های عزیز می‌توانند برای بیان شکایات و پیشنهادات حوزه بهداشت با سامانه ۱۹۰ تماس بگیرند.

انتهای خبر/

درباره نویسنده

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!