حالت تاریک
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن پایگاه خیری سفیر افلاک هستید؟
۴۳ درصد فوتی‌های تصادفات لرستان عابران پیاده هستند
رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی لرستان مطرح کرد:

۴۳ درصد فوتی‌های تصادفات لرستان عابران پیاده هستند

رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی لرستان گفت: ۴۳ درصد فوتی‌های تصادفات در شهرهای مختلف استان مربوط به عابران پیاده است.

به گزارش خبرنگار گروه اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی «سفیرافلاک»، کریم فاخری ظهر امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه، اظهار داشت: ترافیک یک امر انسانی و اجتماعی است و اجزا مختلفی دارد؛ یعنی انسان، راه، وسیله نقلیه و جاده ترافیک را به وجود می‌آورد.

وی افزود: فرهنگ، اجتماع، مهندسی ترافیک و اجرای مقررات در موضوع ترافیک دخیل هستند؛ در این میان اجرای مقررات با پلیس و مهندسی ترافیک در داخل شهر با شهرداری و در خارج شهر با راهداری است.

رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی لرستان عنوان کرد: خرم‌آباد بافت ویژه‌ای دارد و تمام خدمات این شهر در حد فاصل چهارراه بانک تا مطهری است که این باعث ایجاد ترافیک می‌شود؛ بنابراین در موضوع مهندسی ترافیک باید تصمیم‌گیری شود تا این خدمات بین محله‌های مختلف شهر تقسیم شوند.

وی در رابطه با وقوع تصادفات نیز بیان کرد: برابر اعلام پزشکی قانونی تا امروز تصادفات فوتی و جرحی در استان کاهش داشته و بیشترین علل تصادفات در درون شهرهای استان در نتیجه عدم توجه به جلو است.

فاخری یادآور شد: ۳۲ درصد تصادفات فوتی در نتیجه عدم توجه به جلو بوده است و عواملی مانند استفاده از تلفن همراه در حین رانندگی، خوردن، آشامیدن، استعمال دخانیات و... باعث عدم توجه به جلو می‌شود.

وی تصریح کرد: ۴۳ درصد فوتی‌های تصادفات در شهرهای مختلف استان مربوط به عابران پیاده است که از این مقدار، تعداد زیادی مربوط به کهنسالان است؛ بنابراین مهندسی ترافیک باید معابر را برای عبور عابر پیاده ایمن کند.

رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی لرستان گفت: دومین عامل تصادفات درون شهری استان، حرکت با دنده‌ عقب و سومین عامل تغییر ناگهانی مسیر است.

وی با اشاره به اینکه معابر ما گنجایش این حجم از خودرو را ندارند، عنوان کرد: ۴۲۰ هزار دستگاه خودرو در استان شماره‌گذاری شده است که حدود ۳۰۰ هزار دستگاه از آن‌ها در خرم‌آباد است.

فاخری با اشاره به سفر‌های ایام اربعین، بیان کرد: در ایام اربعین سفرها زیاد می‌شود؛ بنابراین رانندگان با رعایت قوانین و مقررات رانندگی کنند.

انتهای خبر/

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!