حالت تاریک
  • سه‌شنبه, 1403/08/29 شمسی | 2024/11/19 میلادی
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن سفیر افلاک | safireaflak هستید؟
۵۰ میلیارد تومان کمک مومنانه توزیع شد
جانشین فرمانده ناحیه مقاومت بسیج بروجرد:

۵۰ میلیارد تومان کمک مومنانه توزیع شد

جانشین فرمانده ناحیه مقاومت بسیج بروجرد گفت: ۵۰ میلیارد تومان کمک مومنانه بین نیازمندان بروجردی توزیع شد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «سفیرافلاک»، نورالدین نیازی‌پور ظهر امروز در نشست خبری با خبرنگاران که در سالن جلسات سپاه برگزار شد، اظهار داشت: خبرنگاران امید را به مردم تزریق می‌کنند و در جهاد تبیین می‌توانند نقش خود را به خوبی ایفا کنند.

وی افزود: نوع نگاهی که به بسیج می‌شود، منحصربه‌فرد است چرا که بسیج نهادی مقدس است که توسط امام راحل پایه‌گذاری شد و دامنه بسیج آنقدر گسترده است که افراد زیادی باافتخار عضو بسیج هستند.

جانشین فرمانده ناحیه مقاومت بسیج بروجرد عنوان کرد: رسالت فکری و فرهنگی در بسیج سبب شده تا بسیج امروز در سراسر دنیا در حال شکل‌گیری باشد و این یکی از قابلیت‌های تفکر بسیج است.

جانشین فرمانده ناحیه مقاومت بسیج بروجرد با اشاره به اقدامات بسیج بروجرد، گفت: بسیج در عرصه‌های مختلف خدمات قابل توجهی را ارائه داده است، از جمله راه‌اندازی ۳۱۰ کارگاه اقتصاد با اشتغال ۴۱۰ نفر که این کار نقش مهمی در اشتغال افراد جویای کار داشته است.

وی با اشاره به محرومیت‌زدایی بسیج، افزود: طی یک سال گذشته ۲۳ هزار نفرروز در اردوهای جهادی شرکت کردند که در این مدت ۵۸ پروژه عمرانی توسط جهادگران تکمیل شده است.

جانشین فرمانده ناحیه مقاومت بسیج بروجرد تصریح کرد: ایجاد ۷۵ صندوق قرض‌الحسنه محله‌محوری با اعتبار ۳ میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان از دیگر اقدامات بسیج بوده است، همچنین احداث پنج استخر ذخیره آب، ایجاد کانال آبرسانی به طول ۶ هزار متر، لوله‌گذاری در حوزه کشاورزی به طول یک هزار متر انجام شده است.

نیازی‌پور عنوان کرد: در طول یک سال گذشته ۵۰ میلیارد تومان کمک‌های مومنانه بین نیازمندان توزیع شده که شامل ۷۰ سری کمک‌جهیزیه برای نوعروسان نیازمند، ۲۹ هزار بسته معیشتی، ۵۰۰ هزار پُرس غذای گرم و یک هزار بسته لوازم‌التحریر برای دانش‌آموزان نیازمند بوده است.

وی یادآور شد: در این مدت ۳ میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان تسهیلات قرض‌الحسنه پرداخت شده است و آموزش فنی و حرفه‌ای به ۲ هزار و ۷۰۰ نفر ارائه شده که بتوانند مشغول به کار شوند.

جانشین فرمانده ناحیه مقاومت بسیج بروجرد اظهار داشت: هفت محله وجود دارد که مشکلاتی از جمله آسیب‌های اجتماعی دارند که خدماتی برای این محلات در نظر گرفته شده است به‌طوری که در حوزه اجتماعی نیز ایجاد هفت ایستگاه سلامت در محلات آسیب‌پذیر برما شد.

وی عنوان کرد: همچنین در حوزه حجاب و عفاف نیز اعزام ۱۲۱ تیم در قالب سفیران مهر، ایجاد مرکز مشاوره خانواده برای ارائه خدمات مشاوره‌ای انجام شده است.

نیازی‌پور افزود: در طرح هر کاسب یک دانش‌آموز نیز ۸۰۰ بسته لوازم‌التحریر و لوازم کمک آموزشی توزیع شده است، علاوه بر این نیز از طرف بسیج ادارات ۳۴ میز خدمت برگزار شده است.

وی عنوان کرد: در حوزه علمی و پژوهشی نیز کلاس تقویتی برای ۲ هزار و ۵۳۰ نفر از دانش‌آموزان برگزار شده است، در این حوزه نیز اعزام دانش‌آموزان و دانشجویان به اردوی راهیان پیشرفت در دستور کار قرار دارد که یک هزار و ۵۸۰ نفر از  صنايع بازدید کردند که در قالب همین برنامه اردوی راهیان پیشرفت بوده است.

نیازی‌پور گفت: همچنین معرفی دو شرکت دانش‌بنیان در راستای دریافت تسهیلات و حمایت از سه طرح فناورانه هم انجام شده است.

جانشین فرمانده ناحیه مقاومت بسیج بروجرد گفت: در راستای فعال‌سازی مساجد نیز تعداد ۶۳۵ حلقه صالحین و ۶۸ واحد قرآنی تشکیل شده و ۳ هزار و ۳۰۰ نفر جهت مسابقات قرآنی فراخوان داده شده است.

وی یادآور شد: ایجاد اشتغال برای ۳۲۰ نفر از زنان سرپرست خانوار، کمک به ایجاد ۴۵ مهدکودک در قالب ایجاد نسل تمدن‌ساز در دستور کار است، سرکشی از ۷۰۰  خانواده شهید، ساخت هفت پایگاه مقاومت از دیگر خدمات بسیج بوده است و یک هزار و ۵۰۰ نشست بصیرتی برگزار شده است که این کار در راستای بصیرت‌افزایی بوده است.

نیازی‌پور خاطر نشان کرد: در این مدت ۲۴ منزل مسکونی محرومان با هزینه‌ای بالغ‌بر یک میلیارد تومان مرمت شده است.

وی افزود: ۱۲ هزار نفر به صورت رایگان از خدمات مکان‌های ورزشی بهره‌مند شدند که استعدادیابی در حوزه ورزش و توجه به سلامت جسمی و روحی از اهداف مهم در این بخش است.

جانشین فرمانده ناحیه مقاومت بسیج بروجرد تصریح کرد: فرهنگیان بسیجی هم در این مدت ۳۰۰ میلیون برای کمک به نیازمندان کمک کردند و یک و هزار و ۳۰۰ بسته لوازم‌التحریر بین دانش‌آموزان توزیع کردند.

وی با بیان اینکه ۱۹۲ واحد تولیدی با رفع موانع احیا شدند، گفت: در شهرستان بروجرد قرارگاه رفع موانع تولید راه‌اندازی شده که مشکلات واحدهای تولیدی شناسایی شد که برخی مشکلات در حوزه صدور مجوز، تسهیلات و یا حقوقی و قضایی بود که این مشکلات برطرف شد.

انتهای‌ خبر/

درباره نویسنده

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از