حالت تاریک
  • سه‌شنبه, 1403/12/14 شمسی | 2025/03/04 میلادی
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن سفیر افلاک | safireaflak هستید؟
۹۱۰۰ شغل برای مددجویان لرستان ایجاد شد
مدیرکل کمیته‌امداد لرستان:

۹۱۰۰ شغل برای مددجویان لرستان ایجاد شد

مدیرکل کمیته‌امداد لرستان گفت: در راستای توانمندسازی مددجویان استان، ۹ هزار و ۱۰۰ شغل ایجاد شده است.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «سفیرافلاک»، جلال شیخ‌پور ظهر امروز در مراسم جشن ملی توانمندسازی ۸۰ هزار مددجوی طرح‌های کمیته‌امداد امام خمینی (ره) که در استانداری لرستان برگزار شد، اظهار داشت: توانمندسازی مددجویانی که از کمیته‌امداد امام خمینی (ره) خدمات می‌گیرند، یک رویکرد جدیدی است که در استان لرستان با جدیت دنبال می‌شود.

وی با اشاره به اشتغال ایجاد شده در سال جاری، افزود: در سال جاری ۹ هزار و ۱۰۰ مورد اشتغال با اعتباری بالغ‌بر ۹۲۰ میلیارد تومان ایجاد شده است و دنبال این هستیم که مشاغل ایجاد شده پایدار باشند.

مدیرکل کمیته‌امداد امام خمینی (ره) لرستان تصریح کرد: در ادامه ایجاد اشتغال برای مددجویان نیز موضوع مهارت‌آموزی دنبال می‌شود که در سال جاری ۱۲ هزار و ۵۰۰ دوره آموزشی در بخش مهارت‌آموزی و سایر بخش‌ها برگزار شده است.

در ادامه سعید شاهرخی استاندار لرستان بیان کرد: اولویت اول ما معیشت مردم است و در لرستان این برنامه با جدیت بیشتری دنبال می‌شود، اگر قرار است معیشت را ارتقاء دهیم لازم است به ایجاد اشتغال توجه ویژه‌ای شود. هم مشاغلی که به دنبال سرمایه‌گذاری بزرگ هستند و هم به مشاغل خُرد مورد توجه قرار گیرند.

وی بیان کرد: در راستای ایجاد اشتغال لازم است افراد مهارتی را فراگیرند که کمیته‌امداد امام خمینی (ره) و فنی و حرفه‌ای اقداماتی را در دستور کار قرار داده است که امروز با توجه به برگزاری جشن ملی ۸۰ هزار مددجوی کشور، سهم لرستان ۳ هزار و ۸۰۰ خانوار بوده و این روند ایجاد اشتغال ادامه دارد.

انتهای خبر/

درباره نویسنده

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.