حالت تاریک
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن پایگاه خبری سفیر افلاک هستید؟
سیل جمعیت خون‌خواهان امام خامنه‌ای شهید در ازنا
video-icon

فیلم؛

سیل جمعیت خون‌خواهان امام خامنه‌ای شهید در ازنا

مردم ازنا با حضور پرشور در خیابان‌، فریاد خون‌خواهی امام خامنه‌ای شهید را فریاد زدند.

بنیاد مسکن خسارت منازل را بررسی می‌کند

معاون عمرانی استاندار لرستان:

بنیاد مسکن خسارت منازل را بررسی می‌کند

معاون عمرانی استاندار لرستان از ارزیابی خسارت وارد شده به منازل مسکونی آسیب‌دیده در خرم‌آباد توسط بنیاد مسکن خبر داد

نحوه فعالیت دستگاه‌های اجرایی اعلام شد

با ابلاغ معاون استاندار لرستان؛

نحوه فعالیت دستگاه‌های اجرایی اعلام شد

معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری لرستان از ابلاغ نحوه فعالیت دستگاه‌های اجرایی استان خبر داد و اعلام کرد: ادارات از ۱۷ اسفند تا اطلاع بعدی با حداکثر ۳۰ درصد دورکاری فعالیت می‌کنند.

مردم در میدان، دشمن در بن‌بست

استاندار لرستان مطرح کرد:

مردم در میدان، دشمن در بن‌بست

استاندار لرستان با اشاره به حضور پرشور و شبانه‌روزی مردم در خیابان‌ها گفت: این حضور آگاهانه و حماسی، پیام روشنی از ایستادگی ملت ایران است و نقشه‌های دشمن برای ایجاد تفرقه و ناامنی را خنثی می‌کند.

کالاهای اساسی به وفور در بازار موجود است

معاون جهاد کشاورزی لرستان:

کالاهای اساسی به وفور در بازار موجود است

معاون جهاد کشاورزی لرستان گفت: در حال حاضر هیچ کمبودی در اقلامی مانند مرغ، روغن، شکر، برنج و آرد وجود ندارد و روند توزیع این کالاها به‌صورت مستمر در حال انجام است؛ از مردم درخواست می‌شود از هرگونه خرید هیجانی خودداری کنند.

وداع مردم دورود با قهرمان آسمانی‌شان
video-icon

فیلم؛

وداع مردم دورود با قهرمان آسمانی‌شان

مردم شهیدپرور دورود با حضوری پرشور و اشک‌آلود، پیکر مطهر شهید والامقام حسین ساکی از نیروهای فرماندهی انتظامی تهران را تشییع کردند و با بدرقه‌ای باشکوه، با قهرمان آسمانی شهرشان وداع گفتند.

Image