حالت تاریک
  • یکشنبه, 1403/09/04 شمسی | 2024/11/24 میلادی
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن سفیر افلاک | safireaflak هستید؟
ایجاد اقامتگاه‌های بوم‌گردی در روستاهای اطراف بیشه‌دالان
فرماندار بروجرد عنوان کرد:

ایجاد اقامتگاه‌های بوم‌گردی در روستاهای اطراف بیشه‌دالان

فرماندار بروجرد گفت: اقامتگاه‌های بوم‌گردی در روستاهای اطراف تالاب بیشه‌دالان ایجاد شود که این کار نقش مهمی در گردشگری دارد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «سفیرافلاک» مسلم مرادی ظهر امروز در جلسه مدیریت تالاب بیشه‌دالان بروجرد که در فرمانداری برگزار شد، اظهار داشت: تالاب بیشه‌دالان ظرفیتی مهم در شهرستان بروجرد است و با برنامه‌ریزی و برگزاری جلسات می‌توان بخش قابل توجهی از مشکلات را حل کرد.

وی افزود: متاسفانه یکی از مشکلات، ساخت و سازهای بی‌رویه در حریم رودخانه و آب است که در این راستا در این مدت ۲۴۹ مورد ساخت و ساز غیرمجاز در حریم آب و رودخانه تخریب شده است.

فرماندار بروجرد ایجاد اقامتگاه‌های بوم‌گردی را یکی از اقدامات مهم برای توسعه گردشگری و اقتصاد در نزدیکی تالاب برشمرد و تصریح کرد: متاسفانه درخواست برای ایجاد اقامتگاه بوم‌گردی نداریم لذا باید تلاش کرد تا نگاه‌ها عوض شوند و اینگونه در راستای ایجاد درآمد و اقتصاد برنامه‌ریزی شود.

مرادی بیان کرد: اگر شرایط لازم برای ورود گردشگر به این منطقه فراهم شود می‌تواند بهترین منطقه برای گردشگران باشد که در گام اول لازم است که یک بسته پیشنهادی در همین راستا و برای گسترش اقدامات گردشگری درنظر گرفته شود و در گام بعدی نیز کارشناسان فرهنگی اقداماتی انجام دهند.

وی عنوان کرد: لازم است که دستگاه‌ها وظایف خود را به خوبی انجام دهند تا شاهد رفع مشکلات در همه بخش‌ها باشیم.

در ادامه قبادی مجری آموزش جوامع محلی گفت: عوامل زیادی در کاهش وسعت تالاب بیشه‌دالان دخیل بودند و این تهدیدها سبب شده تا امروز شاهد بخش اندکی از این تالاب باشیم.

وی افزود: تغییر کاربری در اطراف تالاب، تهدیدی جدی برای تالاب محسوب می‌شود لذا باید از ساخت و سازهای غیرمجاز در این منطقه جلوگیری شود.

مجری آموزش جوامع محلی تصریح کرد: با فعال کردن ظرفیت‌ها می‌توان از این تالاب برای ایجاد اشتغال، توسعه اقتصادی و سایر موارد استفاده کرد که این کار نیاز به همکاری دارد.

در ادامه جمشیدی بخشدار مرکزی بروجرد گفت: وسعت تالاب بیشه‌دالان از ۹۳۰ هکتار کمتر شده و به نصف رسیده لذا باید برای حفاظت از آن به خوبی تلاش کرد تا از بین نرود.

وی بیان کرد: برخی از روستائیان اسناد و مدارکی دارند که لازم است با برگزاری جلسات و بررسی‌های لازم مشکلات اهالی روستا برطرف گردد و آن‌ها را به سمت و سوی درآمدزایی با کارهای توسعه گردشگری هدایت کرد.

انتهای خبر/

درباره نویسنده

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از