حالت تاریک
  • جمعه, 1403/10/07 شمسی | 2024/12/27 میلادی
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن سفیر افلاک | safireaflak هستید؟
حکمرانی مؤثر نقش مهمی در پیشبرد امور دارد
نماینده مردم لرستان در مجلس خبرگان رهبری:

حکمرانی مؤثر نقش مهمی در پیشبرد امور دارد

نماینده مردم لرستان در مجلس خبرگان رهبری تصریح کرد: در جامعه‌ای پیچیده که هر حوزه‌ای تحت تأثیر مجموعه گسترده‌ای از قوانین و مقررات است، حکمرانی مؤثر می‌تواند از پیشبرد امور اطمینان حاصل کند.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «سفیرافلاک»، آیت‌الله احمد مبلغی عصر امروز در دیدار با جمع اساتید حوزه علمیه خواهران کوهدشت، اظهار داشت: آسیب‌شناسی مسائل فرهنگی از موضوعات بنیادین است که باید با دقت و جامع‌نگری به آن پرداخته شود.

وی افزود: ماهیت حکمرانی و ضرورت اجرای دقیق آن حکمرانی اساساً فلسفه‌ای است که به ترجمه و تنزیل قواعد بالادستی به سطوح اجرایی می‌پردازد و این قواعد را با الزامات زمانه هماهنگ می‌سازد.

نماینده مردم لرستان در مجلس خبرگان رهبری تصریح کرد: در جامعه‌ای پیچیده که هر حوزه‌ای تحت تأثیر مجموعه گسترده‌ای از قوانین و مقررات است، حکمرانی مؤثر می‌تواند از پیشبرد امور اطمینان حاصل کند.

مبلغی بیان کرد: عناصر حکمرانی شامل تشکیل کمیته‌های تخصصی، بهره‌گیری از نظر روان‌شناسان و جامعه‌شناسان، نظارت مستمر، پیگیری مداوم و در نهایت، بررسی خروجی‌های مشخص است که اگر حکمرانی در هر حوزه‌ای به‌درستی شکل گیرد، آسیب‌ها با دقت شناسایی و به شکلی مؤثر برطرف خواهند شد.

وی با اشاره به تفاوت حکمرانی با حکومت، گفت: حکمرانی مفهومی فراتر از حکومت است چراکه حکمرانی منظومه‌ای از عناصر به‌هم‌پیوسته است که شامل فکر، قانون، مقررات، نظارت می‌شود و این عناصر وقتی در کنار هم قرار گیرند، امکان اجرای دقیق مسائل فراهم می‌شود.

نماینده مردم لرستان در مجلس خبرگان رهبری عنوان کرد: اگر حکمرانی با نگاه جامع به آرشیوها صورت گیرد، مشخص خواهد شد که هر نهادی چه نقشی در حل مسائل دارد که در این صورت، می‌توان انتظار داشت که اقدامات مؤثری انجام شود.

مبلغی بیان کرد: حکمرانی زمانی موفق خواهد بود که عناصر آن به‌دقت شناسایی و امکانات به‌طور کامل در خدمت اجرا قرار گیرند که الگو‌سازی از حکمرانی موفق عزم و تلاش‌های مسئولانه در هر منطقه می‌تواند به الگویی برای سایر مناطق تبدیل شود.

وی بیان کرد: همان‌طور که امام علی (ع) در حکومت خود، هم به حکومت و هم به حکمرانی توجه داشتند، امروز نیز باید قواعد حکمرانی را به‌درستی اجرایی کرد و آنچه در نامه مالک‌اشتر آمده، نمونه‌ای از اصول حکمرانی است.

وی خاطرنشان کرد: اگر این اصول در عمل تحقق یابد، نه‌تنها مسائل شناسایی و حل می‌شوند، بلکه الگویی پایدار برای سایر شهرها و جوامع به وجود خواهد آمد.

انتهای خبر/

درباره نویسنده

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از