حالت تاریک
  • پنج‌شنبه, 1403/10/20 شمسی | 2025/01/09 میلادی
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن سفیر افلاک | safireaflak هستید؟
ژنرالی که سرباز بود
سفیرافلاک گزارش می‌دهد؛

ژنرالی که سرباز بود

شهید سلیمانی یک ژنرال با تجربه بود اما با وجود آن همه افتخارآفرینی در وصیت‌نامه خود اشاره می‌کند که روی سنگ مزارش کلمه سرباز نوشته شود.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «سفیرافلاک»، شهید حاج قاسم سلیمانی در طول زندگی پُر افتخار خود به عنوان سرباز ولایت، وطن و مردم در مبارزه با جبهه باطل اقدامات بسیار مهمی را انجام داد و از اقدامات مهم ایشان رقم زدن پایان داعش بود.

شهید سلیمانی به عنوان یک فرمانده نظامی و با وجود آن همه افتخارآفرینی در قسمتی از وصیت‌نامه خود اشاره می‌کند که روی سنگ مزارش کلمه سرباز نوشته شود و به دلیل ویژگی‌های بارز شخصیتی از مردم لقب سردار دل‌ها را دریافت کرد.

ولایتمداری ویژگی مهم شهید سلیمانی بود به‌ طوری‌که عمل به منویات معظم‌له همواره برای ایشان در اولویت قرار داشت و در همه زمان‌ها مطیع امر رهبری بود.

شهید سلیمانی در قدرت امروز جبهه مقاومت نقش راهبردی دارد و با تلاش‌های بی‌وقفه در راستای حمایت از مظلومان عالم، فرهنگ مقاومت را در جهان گسترش داد.

شهید سلیمانی سرباز مکتب حق است

حجت‌الاسلام کامران پنام معاون پژوهش حوزه علمیه لرستان در گفتگو با خبرنگار سفیرافلاک، اظهار داشت: در سراسر تاریخ بشر همیشه دو مکتب حق و باطل وجود داشته و در این دو مکتب همواره افرادی بودند که در مقابل هم ایستادند، پیامبر مکرم اسلام همواره برای مکتب حق تلاش، کوشش، جانفشانی و جهاد کرد و بعد از ایشان نیز امام علی (ع) و ائمه اطهار راه مکتب حق را پیش گرفتند.

وی افزود: با انقلاب اسلامی امام خمینی (ره) در رابطه با مکتب حق تلاش، کوشش و جانفشانی می‌کند، به تبعید می‌رود و از بسیاری از خوشی‌های دنیا می‌گذرد فقط به دلیل اینکه در مقابل مکتب شیطانی غیر حق بایستد.

معاون پژوهش حوزه علمیه لرستان عنوان کرد: بعد از امام خمینی (ره)، رهبر معظم انقلاب اسلامی مکتب حق را ادامه می‌دهد و با تمام قوا در مقابل رژیم اشغالگر قدس، آمریکا و ابرقدرت‌های جهان می‌ایستد که در این راه تاکنون سرافراز، سربلند و پایدار بوده‌ایم.

وی بیان کرد: یکی از سربازان مکتب حق حاج قاسم سلیمانی است که رهبر معظم انقلاب از ایشان به عنوان مکتب یاد می‌کند و از کلمه شخص استفاده نمی‌کند زیرا شخص ممکن است اشتباه کند و خطا برود اما مکتب به معنی داشتن ایدئولوژی، برنامه و چارچوب است که باید از این مکتب یاد گرفت و پیرو آن شد. 

پنام با اشاره به اینکه مکتب حاج قاسم دارای مؤلفه‌ها و شاخصه‌هایی است، گفت: یکی از مؤلفه‌های مکتب حاج قاسم ولایتمداری ایشان بود که در همه زمان‌ها گوش به فرمان رهبر معظم انقلاب بود.

وی با بیان اینکه شاخصه دیگر حاج قاسم روحیه شهادت‌طلبی است، تصریح کرد: حاج قاسم یک ژنرال باتجربه بود که با مشاوره‌های مستشاری به جبهه مقاومت جهان اسلام را از بن بست نجات داد.

معاون پژوهش حوزه علمیه لرستان خاطرنشان کرد: این شهید بزرگوار در کنار نظامی بودن اخلاص داشت و‌ اخلاص حاج قاسم او را به مکتبی تبدیل کرد که جهانیان و حتی غیر مسلمانان هم او را دوست دارند.

وی اظهار داشت: شهید سلیمانی با جوانان مأنوس بود و به نوجوانان و جوانان ایمان داشت که آن‌ها می‌توانند در جنگ پیروز شوند و این میدان دادن به جوانان و قبول داشتن جوانان باعث شد که داعش از منطقه خارج شود.

پنام افزود: ولایتمداری، اخلاص، تعهد، روحیه شهادت‌طلبی، ایمان داشتن به جوانان و مأنوس بودن با آن‌ها، مردمی بودن و... همگی از شاخصه‌های حاج قاسم بود و ایشان از تمام فرصت‌های زندگی در رابطه با پیشبرد اهداف مقاومت استفاده می‌کرد بنابراین ما باید پیرو این مکتب باشیم.

شهید سلیمانی خار چشم دشمنان بود

حجت‌الاسلام مجتبی بیرانوند، امام جمعه بیرانشهر در گفتگو با خبرنگار سفیرافلاک، اظهار داشت: حاج قاسم سلیمانی از جوانی تا سن ۶۳ سالگی در مبارزه با دشمنان تلاش می‌کرد به همین دلیل همواره خار چشم دشمنان بود و چندین‌بار هدف ترور قرار گرفت.

وی افزود: نخستین‌بار در سال ۱۳۶۰ از سوی یک پزشک وابسته به منافقین هدف ترور قرار گرفت و مهرماه سال ۱۳۹۸ سازمان حفاظت اطلاعات سپاه از دستگیری افرادی خبر داد که قصد داشتند حاج قاسم را در کرمان ترور کنند.

امام جمعه بیرانشهر عنوان کرد: در سال ۱۳۸۱ آمریکا به عراق حمله کرد و حاج قاسم سلیمانی با لباس مبدل وارد عراق شد و با حضور در نجف اشرف مبارزه با نیروهای آمریکایی را آغاز کرد.

وی بیان کرد: حاج قاسم سلیمانی شب و روز نمی‌شناخت و برای او عراقی، لبنانی و ایرانی یکسان بودند و با همان عشقی که در دوران جنگ هشت ساله علیه نیروهای بعثی می‌جنگید با نیروهای طالبان در افغانستان، با صهیونیست‌ها در لبنان و با آمریکایی‌ها در عراق مبارزه می‌کرد.

بیرانوند با اشاره به ولایتمداری شهید سلیمانی، گفت: شهید سلیمانی در بخشی از وصیت‌نامه خود پشتیبانی از رهبر معظم انقلاب اسلامی را سفارش می‌کند و می‌نویسد خامنه‌ای عزیز را عزیزجان خود بدانید.

وی به جایگاه معنوی شهید سلیمانی اشاره و تصریح کرد: رهبر معظم انقلاب در دیدار با خانواده شهید محمدرضا عظیم‌پور می‌فرمایند حاج قاسم هم از آن‌هایی است که شفاعت می‌کند.

امام جمعه بیرانشهر خاطرنشان کرد: حاج قاسم سلیمانی و سید حسن نصرالله رابطه بسیار خوبی با همدیگر داشتند و واقعاً سید حسن نصرالله شیفته حاج قاسم بود در مقابل حاج قاسم همواره می‌گفت باید درس ولایت‌شناسی را از سید حسن نصرالله یاد بگیریم.

انتهای خبر/

درباره نویسنده

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از