حالت تاریک
  • یکشنبه, 1403/09/04 شمسی | 2024/11/24 میلادی
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن سفیر افلاک | safireaflak هستید؟
کمبود پزشک متخصص در پلدختر برطرف می‌شود
رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان:

کمبود پزشک متخصص در پلدختر برطرف می‌شود

رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان با بیان اینکه کمبود پزشک متخصص در پلدختر برطرف می‌شود گفت: پیگیر ایجاد و افزایش مسکن پزشکان در پلدختر هستیم.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «سفیرافلاک»، بهرام دلفان ظهر امروز در جلسه شورای سلامت پلدختر که در سالن جلسات شبکه بهداشت برگزار شد اظهار داشت: شهرستان پلدختر در سه رشته تخصصی جراحی عمومی، قلب و بیهوشی با کمبود پزشک مواجه است که تلاش می‌کنیم این کمبود جبران شود.

وی با اشاره به مُعین بودن پلدختر به لحاظ خدمات درمانی به شهرهای معمولان، رومشکان و برخی از مناطق استان‌های همجوار افزود: با جبران این کمبود متخصص، استرس و اعزام‌ها از این شهرستان و بیمارستان مرکز استان کاهش پیدا می‌کند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان ایجاد مسکن متخصصان را یکی از زمینه‌های حضور بیشتر پزشکان متخصص در پلدختر دانست و عنوان کرد: پیگیر ایجاد و افزایش مسکن پزشکان در پلدختر هستیم که برای جذب بیشتر آنها زمینه‌سازی شود.

وی افزود: آمار تعداد پرستاران پلدختر نسبت به میانگین استان لرستان بالاتر است که باعث کاهش سرانه کارانه آنها می‌شود.

دلفان راه‌اندازی اورژانس هوایی را دیگر مطالبه مهم حوزه درمان پلدختر دانست و عنوان کرد: تلاش می‌کنیم با توجه به بُعد مسافت و صعب‌العبور بودن بسیاری از مناطق پلدختر، اورژانس هوایی این شهرستان راه اندازی شود تا مناطق برای مواقع اضطراری پوشش داده شوند.

وی وضعیت وجود پزشک عمومی در پلدختر را مطلوب ارزیابی کرد و گفت: خوشبختانه تعداد پزشکان عمومی مستقر در اورژانس و مراکز درمانی شهرستان نسبت به گذشته در حد مطلوبی است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان استفاده از ظرفیت نهادهای غیردولتی برای رفع مشکلات حوزه سلامت را بسیار مهم دانست و تصریح کرد: با توجه به محدود بودن اعتبارات دولتی، استفاده از ظرفیت بنیادهایی علوی و برکت می‌تواند برای کمک به رفع مشکلات بسیار مهم باشد.

وی اظهار داشت: با توجه به عضویت فرماندار پلدختر در مجمع خیرین سلامت خواستار راه‌اندازی این مجمع در پلدختر هستیم چرا که با راه‌اندازی مجمع خیرین سلامت شهرستان و استفاده از ظرفیت آن می‌توان بخش مهمی از مشکلات حوزه سلامت را رفع کرد.

 دلفان واگذاری برخی خدمات سلامت به بخش خصوصی را برای ارائه خدمات بهتر موثر دانست و افزود: با این واگذاری خدمات با تعرفه دولتی و مدیریت بهتر منابع ارائه خواهد شد.

وی بر مدیریت هزینه‌های حوزه سلامت تاکید و تصریح کرد: با مدیریت صحیح منابع موجود مصارف و هزینه‌ها کاهش پیدا می کند که در نهایت درآمدها را افزایش می‌دهد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان خاطرنشان کرد: قبل از انقلاب و در دهه ۶۰ پزشکان هندی، بنگلادشی و پاکستانی بیماران لرستانی را در بیمارستان عشایر درمان می‌کردند ولی اکنون ۲۰ دانشجوی پاکستانی در حال فراگیری دوره‌های پزشکی در دانشگاه علوم پزشکی لرستان هستند که به برکت انقلاب اسلامی این فاصله را ما پر کردیم.

وی با بیان اینکه به‌ جز شهرستان دورود که «ام. آر. آی» ملکی و استیجاری در حال نصب است در تمام بیمارستان‌های استان دستگاه پیشرفته «ام. ار. آی» وجود دارد، افزود: امیدوارم با همت همگان بتوانیم متخصص کافی برای این مراکز تهیه کنیم تا مردم به این امکانات دسترسی داشته باشند و مجبور به اعزام به مراکز و شهرهای دیگر نباشند.

دلفان با بیان اینکه تجهیزات گسترده‌ای به ارزش هزار میلیارد تومان ساخته و خریداری شده است،گفت: دستگاه رادیوتراپی به ارزش ۱۳۵میلیارد تومان برای مرکز استان خریداری شده است.

وی تصریح کرد: همه بیمارستان‌های استان دستگاه‌های سی تی اسکن، ام آر آی، سونوگرافی و رادیولوژی مجهز می‌باشند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان با اشاره به بازدید از مرکز بهداشت شهرستان معمولان، اظهار داشت: با توجه به ساختار، مشکلاتی وجود دارد که موارد مهم را پیگیری می‌کنیم و اولین تخصیص را برای این شهرستان در نظر گرفتیم تا شبکه بهداشت و درمان معمولان جان بگیرد چون هرچه در معمولان کار بهتر صورت گیرد بار پلدختر کمتر می‌شود.

وی افزود: منابع مالی دولت و دانشگاه علوم پزشکی لرستان محدود است ولی منابع غیردولتی دیگر و خیرین وجود دارند که می‌توان از ظرفیت‌ها آنها استفاده کرد.

دلفان با اشاره به اینکه وضعیت حضور پزشکان عمومی نسبت به قبل بسیار بهتر شده است عنوان کرد: پزشک عمومی برای معمولان و افرینه تامین شده است

انتهای خبر/

 

درباره نویسنده

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از