حالت تاریک
  • پنج‌شنبه, 1403/12/23 شمسی | 2025/03/13 میلادی
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن سفیر افلاک | safireaflak هستید؟
۶۰ درصد فضای آموزشی بروجرد فرسوده است
سرپرست آموزش و پرورش بروجرد:

۶۰ درصد فضای آموزشی بروجرد فرسوده است

سرپرست آموزش و پرورش بروجرد: ۶۰ درصد فضای آموزشی در بروجرد فرسوده است و می‌طلبد تا با استفاده از ظرفیت خیران و مشارکت مردم برای نوسازی آن‌ها اقدام شود.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «سفیرافلاک» رضا کیانی ظهر امروز در جلسه شورای آموزش و پرورش که در فرمانداری بروجرد برگزار شد، اظهار داشت: آموزش و پرورش بروجرد دارای ۳ هزار و ۲۰۰ شاغل و ۴ هزار و ۷۰۰ بازنشسته است که در بخش‌های تجهیزات، فضا و نیروی انسانی با مشکلاتی همراه است به‌طوری که در برخی از شاخص‌ها زیر ۵۰ درصد است.

وی افزود: ۶۰ درصد فضای آموزشی در بروجرد فرسوده است و تجهیزات مدارس و هنرستان‌ها کمتر از ۲۰ درصد بوده و با توجه به اینکه تلاش می‌شود تا دانش‌آموزان به سمت هنرستان‌ها هدایت شوند، لازم است که تجهیزات کافی فراهم گردد.

سرپرست آموزش و پرورش بروجرد از کمبود  ۷۰۰ نیروی انسانی در بروجرد خبر داد و گفت: در مقاطع مختلف تحصیلی با کمبود نیرو مواجه هستیم ولی تلاش شده تا کلاسی بدون معلم نباشد.

در ادامه قدرت‌الله ولدی فرماندار بروجرد عنوان کرد: انتظارات ما از آموزش و پرورش بیشتر از این است و امیدواریم با برنامه‌ریزی، آموزش و پرورش به افق چشم‌‌انداز برسد لذا تلاش داریم دانش‌آموزان ما در حوزه کنکور و المپیاد بتوانند افتخارات خوبی را کسب کنند.

وی یادآور شد: رشد، تعالی و بهبود وضعیت سطح مدارس مدنظر ماست و انتظار داریم عنوان فرزانگان که مربوط به بروجرد است به همان جایگاه برسیم.

فرماندار بروجرد تصریح کرد: شرایطی که در بروجرد است باید اصلاح شود، ما چند پروژه نیمه‌کاره داریم که یکی مجموعه استخر شنا در بروجرد و اشترینان  است که جزو طرح‌های اولویت‌دار محسوب شده و باید به آن توجه شود و نمی‌توان ۱۵ سال دیگر صبر کرد تا این پروژه به اتمام برسد.

ولدی عنوان کرد: پیشرفت این پروژه‌ها ۵۰ و ۸۰ درصد است و علاوه بر این نیز برای مدرسه ۳۶ کلاسه که در شهرک باید ساخته شود، ۱۰ هزار متر زمین تخصیص داده شده و براساس قانون این مجموعه باید امکانات رفاهی و آموزشی را داشته باشد که تراکم دانش‌آموزان در شهرک زیاد است و اقداماتی برای آن انجام شده است.

انتهای خبر/

درباره نویسنده

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!