حالت تاریک
  • چهارشنبه, 1403/11/03 شمسی | 2025/01/22 میلادی
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن سفیر افلاک | safireaflak هستید؟
آمریکا اراده‌ای برای آتش‌بس در منطقه ندارد
کارشناس مسائل آمریکا:

آمریکا اراده‌ای برای آتش‌بس در منطقه ندارد

کارشناس مسائل آمریکا گفت:‌ اگر آمریکا تصمیم معطوف بر عمل را برای پایان جنگ در لبنان و غزه می‌گرفت این جنگ خیلی زودتر به پایان می‌رسید.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «سفیرافلاک»، ابراهیم معراجی درباره فضاسازی آمریکایی‌ها برای طرح آتش‌بس اظهار داشت:‌ اگر آمریکا تصمیم معطوف بر عمل را برای پایان جنگ می‌گرفت این جنگ خیلی زودتر به پایان می‌رسید. اسرائیلی‌ها به این امر آگاه هستند که بدون حمایت آمریکا امکان ورود و ادامه جنگ را نداشتند و اگر در طول این مدت جنگ و توسعه این جنگ توسط اسرائیلی‌ها را در بخش‌های مختلف می‌بینیم، علی رم سفر مقامات آمریکایی‌ها به منطقه ما این را به ذهن می‌رساند که اراده لازم از طرف امریکا برای اتمام جنگ وجود ندارد و نداشته است.

وی ادامه داد: اکنون تحولات منطقه به سمتی رفته که اسرائیل این احساس نیاز را کرده است، اما در نزدیکی انتخابات آمریکا هر اتفاقی در میدان عملی شود مهم است و با توجه به زمان کم مانده به آغاز انتخابات آمریکا شرایط برای رسیدن به این آتش‌بس را در شرایط کنونی کم می‌بینم.

کارشناس مسائل آمریکا گفت:‌ انتخابات در آمریکا یک فرایند است و این موضوع مدت‌ها است که آغازشده، اما روز موعد برای رأی‌گیری روز سه‌شنبه آینده خواهد بود.

وی تأکید کرد: رأی‌دهنده آمریکایی برایش سیاست خارجی مهم نیست، اما وضعیت اقتصاد و مهاجران و سلاح‌های موجود در جامعه بسیار مهم است. در عرصه سیاست خارجه که امروز مهم شده است برای شهروندان کشور‌های منطقه ما هم تفاوتی بین نامزد‌های ریاست جمهوری آمریکا وجود ندارد. ترامپ و بایدن کارنامه‌شان مشخص است.

وی عنوان کرد: اما اظهارنظر نامزد‌های ریاست جمهوری امروزه به دلیل نزدیکی و فشرده بودن آرا بسیار مهم است و آن‌ها سعی می‌کنند که آرا را با اظهارنظرهای موردعلاقه مردم به خود جلب کنند؛ اما این را نیز باید اشاره کرد که اکنون خیلی از افرادی که سال ۲۰۲۰ به بایدن رأی دادن به دلیل اقدامات این مدت اخیر وی مأیوس شدند و نمی‌دانند باید به کدام نامزد رأی دهند.

معراجی درباره پیش‌بینی‌های نظرسنجی‌ها در آمریکا یادآورشد: مؤسسات نظرسنجی در آمریکا بسیار مشهور هستند، اما با توجه به تجربه شاید نشود روی آن‌ها حساب کرد. در انتخابات ۲۰۱۶ نظرسنجی‌ها برخلاف پیش‌بینی‌ها بود و همه از رأی آوردند کلینتون صحبت می‌کردند که این‌گونه نشد در آخر می‌توان گفت که شاید خیلی نتوان به نظرسنجی‌ها اطمینان کرد.

انتهای خبر/

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

درباره نویسنده

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.