سرپرست مرکز ملی تائید صلاحیت ایران:
انقلاب اسلامی به دانشجو نگاه مترقی دارد
سرپرست مرکز ملی تائید صلاحیت ایران با اشاره به اینکه نگاه انقلاب اسلامی به دانشجو نگاه مترقی است، اظهار داشت: دانشجویان اگر میخواهند آیندهساز باشند باید نسبت به مباحث عمیق باشند.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «سفیرافلاک»، آئین گرامیداشت روز دانشجو عصر امروز با حضور سید محمود هاشمی، سرپرست مرکز ملی تائید صلاحیت ایران، معاون تدوین و استانداردسازی سازمان ملی استاندارد ایران و جمعی از مسئولان و دانشجویان دانشگاه آزاد در دانشگاه آزاد اسلامی واحد خرمآباد برگزار شد.
سید محمود هاشمی، سرپرست مرکز ملی تائید صلاحیت ایران و معاون تدوین و استانداردسازی سازمان ملی استاندارد ایران در این آئین با اشاره به اینکه نگاه انقلاب اسلامی به دانشجو نگاه مترقی است، اظهار داشت: دانشجویان اگر میخواهند آیندهساز باشند باید نسبت به مباحث عمیق باشند.
وی افزود: جنبش دانشجویی و جریان دانشجو میتواند با مطالبهگری خود کاری کند که نه تنها استاندار بلکه رئیس جمهور پای کار دانشجو بیاید و این قدرتی است که در نگاه دانشجویی نهفته است.
سرپرست مرکز ملی تائید صلاحیت ایران عنوان کرد: صراحت در زبان یکی از ویژگیهای شاخص دانشجویان است اما اگر این صراحت در بیان ملازمش تماس با مشکلات نباشد دانشجو را به یک عنصر فقط نقاد مبدل میکند.
وی با اشاره به اینکه نگاهی که به دانشجو وجود دارد این است که آنها نخبه هستند و قرار است مشکلات کشور را حل کنند، بیان کرد: دانشجو باید بازیگر فعال در مسائل کشور و دانشگاه باشد، وظیفه دانشجو علم آموزی است اما در کنار علم، نگاهها و برجستگیهای سیاسی، اجتماعی و فرهنگی هم مورد تأکید است.
هاشمی گفت: دو نگاه نسبت به دانشجو وجود دارد یک نگاه، نگاه آرمانی و نگاه دیگر نگاه تقلید گرایانه است، نگاه آرمانی میگوید دانشجو باید در مشکلات و مسائل پخته شود تا مدیری در تراز انقلاب اسلامی شود، نگاه دیگر نگاه تقلید گرایانه است که دانشجویان باید از این مسیر فاصله بگیرند.
وی در بخش دیگری از سخنان خود به فعالیتهای مرکز ملی تائید صلاحیت ایران و سازمان ملی استاندارد ایران اشاره و تصریح کرد: مرکز ملی تائید صلاحیت ایران، مرکزی است که نماینده جمهوری اسلامی ایران در مجامع و مراجع تخصصی منطقهای و بینالمللی است.
معاون تدوین و استانداردسازی سازمان ملی استاندارد ایران خاطرنشان کرد: این مرکز ۲۷ سال است که شکل گرفته اما تا سال ۱۴۰۲ و اوایل سال ۱۴۰۳ موفق نشده بود عضو هیچ یک از مجامع بینالمللی شود اما در دولت سیزدهم با نگاه تحولی و جهادی این مرکز عضو اتحادیه بینالمللی تائید صلاحیت آزمایشگاهی و اتحادیه منطقهای تائید صلاحیت آسیا و اقیانوسیه شد که اثرات مهمی را در پی داشت.
دانشجو موتور پیشران کشور است
در بخش دیگری از این مراسم محمدرضا جابر انصاری سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی لرستان، اظهار داشت: ۱۶ آذر یادآور ۱۶ آذرماه سال ۱۳۳۲ است که سه تن از دانشجویان عزیز در این روز در دانشگاه تهران به شهادت رسیدند، یاد و خاطره شهدا به ویژه شهدای دانشجو را گرامی میداریم و امروز فرصتی برای تجدید پیمان با شهداست که بگوئیم ما در مسیر شما تا آخر ایستادهایم.
وی افزود: دانشجو موتور پیشران یک کشور است اگر کشوری میخواهد به سعادت برسد و جایگاه اصلی خود را پیدا کند این اتفاق با توجه به دانشگاه، دانشجو و مراکز علمی اتفاق خواهد افتاد.
سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی لرستان عنوان کرد: باید به دانشجو به عنوان یک عنصر اساسی در پیشرفت یک کشور و دستیابی به جایگاهی که استحقاق یک ملت را دارد، نگاه شود.
وی بیان کرد: امروز گستره دانشگاهها بسیار وسیع شده، رنج سفر برای تحصیل کم و امکان تحصیل ایجاد شده است بنابراین باید این فرصت را مغتنم بشماریم.
جابر انصاری گفت: مرجعیت علمی کشور اتفاق نمیافتد مگر اینکه دانشگاهها مسیرشان را درست طی کنند که این مهم همراهی استاد و دانشجو را با هم میطلبد و نقش دانشجو در این مسیر بیبدیل است.
وی خاطرنشان کرد: مرجعیت علمی زمانی سعادت کشور را فراهم میکند که ما به معنویت هم توجه کنیم بنابراین باید علاوه بر بالا بردن توان علمی توان اخلاقی، معنوی و جسمی را نیز بالا برد.
دانشجو باید ذهن پرسشگری داشته باشد
در ادامه حجتالاسلام سعید احمدی مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی لرستان اظهارداشت: ۱۶ آذر یادآور رشادت و شهادت سه تن از دانشجویان هوشیار، آگاه و بیدار این مرز و بوم است که هم در سنگر علم و دانش و هم نسبت به مسائل روز جامعه خود هوشیار و آگاه عمل کردند.
وی افزود: جنبش دانشجویی در ۷۰ سال گذشته خیلی هوشمندانه مسیر خود را ادامه داده، در صحنه بوده و در همه جا با ظلم، استبداد، استعمار و استثمار جنگیده است.
مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی لرستان عنوان کرد: شهید بهشتی میگوید دانشجو مؤذن جامعه است، مؤذن زودتر از همه بیدار میشود، خودش بیدار است و دیگران را بیدار میکند.
وی بیان کرد: دانشجو باید همیشه ذهن پرسشگری داشته باشد، مطالبه کند و در صحنه باشد، دانشجو علاوه بر تحصیل، خودسازی و تهذیب نفس نسبت به مسائل جامعه خود و منطقه بیتفاوت نیست و مسائل بینالمللی را دنبال میکند و نسبت به آنها واکنش نشان میدهد.
حجتالاسلام احمدی گفت: روحیه دانشجویی در دانشجویان دانشگاههای آمریکا مشاهده شد که چگونه نسبت به جنایات رخ داده در فلسطین واکنش نشان دادند با اینکه بسیاری از این دانشگاهها وابسته به صهیونیست هستند.
وی خاطرنشان کرد: آینده را دانشجویان میسازند بنابراین آیندهنگری داشته باشید چون ایران آباد آزاد به مدیران و انسانهای توانمند و قوی نیاز دارد، انسانهای توانمند علاوه بر علم، دانش، بصیرت و خودسازی نیاز به مهارتهای مختلف دارند که دانشجویان باید به این نکته توجه کنند.
در پایان این مراسم از دانشجویان ممتاز و فعالان علمی، فرهنگی، ورزشی و پژوهشی این دانشگاه تجلیل به عمل آمد.
انتهای خبر/