حالت تاریک
  • پنج‌شنبه, 1404/01/14 شمسی | 2025/04/03 میلادی
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن سفیر افلاک | safireaflak هستید؟
«عیدفطر» پاداش یک ماه بندگی
سفیرافلاک‌ گزارش می‌دهد؛

«عیدفطر» پاداش یک ماه بندگی

عید فطر، پاداش یک ماه بندگی خالصانه خداوند متعال است.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «سفیرافلاک»‌، عید فطر یکی از مهم‌ترین اعیاد مسلمانان است که به دنبال ماه مبارک رمضان و به مناسبت پایان روزه‌داری و عبادت در این ماه، جشن گرفته می‌شود.

عید فطر، پاداش یک ماه بندگی خالصانه خداوند متعال، روز شکرگزاری و زمانی برای تجدید عهد با خداوند است، مسلمانان در این روز با برگزاری نماز عید، صدقه‌دادن و صله رحم شادی خود را به نمایش گذاشته و نعمت‌های الهی را گرامی می‌دارند.

عید فطر نمادی از پیوند اجتماعی در میان مسلمانان است، این روز فرصتی را برای کمک به نیازمندان و فقرا فراهم می‌آورد و نشان‌دهنده اهمیت همدلی در دین اسلام است، برگزاری مراسمات مشترک در این روز موجب تقویت حس همبستگی و اتحاد بین مسلمانان می‌شود.

عید فطر نه تنها فرصتی برای جشن و شکرگزاری است بلکه پیامی عمیق در خود دارد که به ما می‌آموزد همدلی و محبت به یکدیگر را فراموش نکنیم و به بازسازی ارتباطات اجتماعی و تقویت پیوندهای انسانی بپردازیم.

عید فطر، روز وحدت مسلمانان است 

حجت‌الاسلام حسین روزبهانی کارشناس مذهبی در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «سفیرافلاک»، اظهار داشت: عید فطر یکی از اعیاد بزرگ مسلمانان و پایان ماه مبارک رمضان است، مؤمنان در این روز امیدوار به رحمت الهی هستند و بعد از یک ماه روزه‌داری جشن می‌گیرند که از این رحمت و مغفرت الهی بهره‌مند شوند.

وی افزود: عید فطر روز پاداش است، بر اساس روایات خداوند به بندگان بعد از یک ماه عبادت، خودسازی و تلاش برای تقویت و رشد روح به سبب بندگی و عبودیت در پایان این ماه پاداش عطا می‌کند و روزه‌داران در پایان این ماه برای عبادت‌هایی که انجام دادند جشن عبادت می‌گیرند.

کارشناس مذهبی عنوان کرد: عید فطر روز وحدت مسلمانان است، مسلمانان با پرداخت زکات فطره و با همدلی و همبستگی، وحدت را بیشتر می‌کنند و اقشار مختلف در صفوف نماز یا دید و بازدید‌های روز عید در کنار همدیگر قرار می‌گیرند.

عیدفطر، روز آمرزش گناهان است

 وی بیان کرد: عید سعید فطر روز آمرزش گناهان است و در این عید فرشتگان از خداوند متعال برای مؤمنان و عبادت‌کنندگان طلب مغفرت می‌کنند، در روایات گفته شده است که فرشتگان الهی از خداوند در خواست می‌کنند که بندگانی را که از ماه رمضان به خوبی استفاده کردند مورد مغفرت و بخشش قرار دهد.

روزبهانی گفت: عید فطر روز قبولی اعمال است و در روز عید فطر مردم امیدوار به قبولی اعمال هستند بنابراین به عید فطر روز قبولی اعمال می‌گویند که پایان ماه رمضان است.

وی تصریح کرد: روز عید فطر، روز دریافت پاداش روزه‌داران از خداوند متعال است، رحمت ویژه الهی شامل حال مؤمنانی که ماه رمضان را با خلوص نیت سپری کردند، می‌شود.

کارشناس مذهبی خاطرنشان کرد: این روز را باید گرامی‌داشت، مسلمانان و شیعیان باید از این روز بهره‌مند شوند و دستوراتی که در دین اسلام، روایات و احکام وجود دارد، انجام دهند.

وی اظهارداشت: غسل، نظافت، طهارت ظاهری و باطنی، پرداخت زکات، برگزاری نماز باشکوه، تکبیر گفتن، دعای وداع با ماه مبارک رمضان، صله رحم و کمک به مستمندان از مهم‌ترین اعمال این روز است که اجر و ثواب‌ فوق‌العاده‌ای دارند.

عید فطر روز بازگشت به فطرت است

حجت‌الاسلام محمد جواد چراغی مدیربنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود (عج) لرستان در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «سفیرافلاک» اظهار داشت: عید فطر یکی از اعیاد بزرگ شیعیان است و در رابطه با این عید احادیث و روایات بسیاری وجود دارد.

وی افزود: عید سعید فطر عید مهمی است که جنبه‌های اجتماعی و فردی بسیاری دارد، جنبه‌های فردی آن آمرزش گناهان و در مسیر بندگی قرار گرفتن و جنبه‌های اجتماعی آن همدلی، همبستگی و اتحاد در جامعه است.

مدیربنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود (عج) لرستان عنوان کرد: بر اساس روایات عید فطر روز دریافت جایزه و پاداش روزه‌داران از خداوند متعال است و خداوند پاداش نیکی‌ها و دستورات الهی مانند روزه گرفتن را در عید فطر به بندگان عطاء می‌کند.

وی بیان کرد: عید فطر روز بازگشت انسان به فطرت است، انسان‌ها فطرت پاکی دارند اما ممکن است افراد مرتکب گناه شوند که این گناهان در مقابل فطرت قرار دارند روزه گرفتن باعث می‌شود به فطرت پاک برگردیم و این فطرت انسان را رشد می‌دهد و باعث آمرزیده شدن گناهان می‌شود.

انتهای خبر/

درباره نویسنده

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!