حالت تاریک
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن پایگاه خیری سفیر افلاک هستید؟
ایستادگی سپاه، خشم دشمنان را برانگیخت
مسئول دفتر نمایندگی ولی‌فقیه در سپاه لرستان:

ایستادگی سپاه، خشم دشمنان را برانگیخت

مسئول دفتر نمایندگی ولی‌فقیه در سپاه لرستان با تأکید بر اینکه سپاه پاسداران نهادی برخاسته از فرهنگ نبوی و علوی است، گفت: ایستادگی پاسداران در دفاع از مظلومان و مقابله با ظلم، موجب بغض و کینه دشمنان انقلاب اسلامی شده است.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین محسن مفید در گفتگو با خبرنگار گروه سیاسی پایگاه خبری تحلیلی «سفیرافلاک» اظهار داشت: کانون‌هایی که از ارزش‌های انسانی دفاع می‌کنند، دارای قداست هستند و سپاه پاسداران انقلاب اسلامی نیز به‌عنوان نهادی که از اسلام و ارزش‌های اسلامی دفاع می‌کند، مقدس است؛ چراکه پاسدار انقلابی دارای کرامت و معجزه انسان‌سازی است.

وی افزود: پاسداران، ایثارگرانی سلحشور، خستگی‌ناپذیر، دشمن‌ستیز و مدافع مظلوم هستند و همین ویژگی‌ها موجب بغض و کینه دشمنان انقلاب و نظام اسلامی نسبت به آنان شده است.

مسئول دفتر نمایندگی ولی‌فقیه در سپاه لرستان عنوان کرد: دشمنی با سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به دلیل فرهنگ پاسداری، بسیجی و فرهنگ نبوی و علوی است؛ فرهنگی که مردانی غیور پرورش می‌دهد که با دست‌خالی در برابر شقی‌ترین تروریست‌های عالم ایستادگی می‌کنند و اجازه نمی‌دهند دشمن به اهداف خود برسد.

وی با اشاره به اعلام نام سپاه پاسداران به‌عنوان سازمان تروریستی بیان کرد: اگر سپاه پاسداران انقلاب اسلامی از سوی قدرت‌های ظالم عالم و فرعون‌های زمان به‌عنوان سازمانی تروریستی معرفی نشود، جای تعجب دارد،‌ چراکه ایستادگی در برابر ظلم و دفاع از مظلومان همواره خشم مستکبران را برانگیخته است.

مفید گفت: اگر انگ تروریستی به سینه سپاه می‌زنند، برای منِ پاسدار افتخار است، چراکه از سوی فرعون‌ها و نمرودهای زمان تروریست شناخته شده‌ایم، زیرا هرجا ظلم، مظلوم، حق، حقیقت و هویت الهی و انسانی را ببینیم، بدون تردید از آن دفاع می‌کنیم.

وی با اشاره به اینکه نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران پاسدار نظام مقدس و دستاوردهای آن هستند و در تقابل مبنایی با استکبار جهانی قرار دارند، تصریح کرد: ما مظلوم هستیم، اما مظلومِ مقتدر؛ هرگز از انقلاب، ولایت، رهبری، حقوق مردم و دفاع از مظلوم دست نخواهیم کشید.

مفید با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران جنگ‌طلب نیست، گفت: ما تلاش می‌کنیم کشور و مردم وارد جنگ نشوند، اما دشمن بداند اگر جنگی تحمیل شود، پیروزی از آنِ فرزندان پاسدار، بسیجی و این ملت ولایی خواهد بود.

وی تصریح کرد: با تقویت بازدارندگی و عمل به آیه شریفه «وَأَعِدّوا لَهُم مَا اسْتَطَعْتُم مِّن قُوَّةٍ»، اجازه نخواهیم داد دشمن جرأت تعرض به انقلاب، نظام و مردم را داشته باشد و هرگونه تجاوز با پاسخ قاطع و پشیمان‌کننده مواجه خواهد شد و آن سری که به سنگ می‌خورد، سر نمرود و فرعون زمان، یعنی ترامپ و امثال ترامپ است.

مسئول دفتر نمایندگی ولی‌فقیه در سپاه لرستان با بیان اینکه تهدید ایران غلط اضافی است و خیلی بزرگ‌تر از دهان آن‌هاست، اظهار داشت: هر دستی به سمت انقلاب، نظام و مردم ایران دراز شود، پاسداران و بسیجیان انقلاب آن دست را نه از انگشت، نه مشت، نه آرنج، بلکه از کتف خرد خواهند کرد.

انتهای خبر/

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!