حالت تاریک
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن پایگاه خیری سفیر افلاک هستید؟
نور انقلاب ظلمت پهلوی را از بین برد
امام‌جمعه بروجرد:

نور انقلاب ظلمت پهلوی را از بین برد

امام‌جمعه بروجرد گفت: نور انقلاب اسلامی ایران سبب شد تا ظلمت حکومت پهلوی از بین برود.

به گزارش خبرنگار گروه سیاسی پایگاه خبری تحلیلی «سفیرافلاک» حجت‌الاسلام‌والمسلمین سید علی حسینی ظهر امروز در دیدار مسئولان با امام‌جمعه بروجرد، اظهار داشت: حوادثی که برای این انقلاب رخ‌داده، اگر در هر کشوری بود می‌توانست کشور را از بین ببرد لذا انقلاب اسلامی ایران در واقع انفجار نور بود که سبب شد تا ظلمت حکومت پهلوی از بین برود و ملت ایران بااقتدار به رهبری امام راحل انقلاب را به پیروزی رساندند.

وی افزود: آنچه سبب استمرار و سربلندی ایران شده، نصرت الهی است و خدا اراده کرده این انقلاب را حفظ کند چراکه این انقلاب، انقلاب جهانی امام‌زمان (عج) است.

امام‌جمعه بروجرد تصریح کرد: آمریکا هر کشوری را تهدید کند، آن کشور تسلیم می‌شود ولی دشمن در مقابل ایران ناتوان بوده که نشان‌دهنده این است کسانی که دین خدا را یاری کنند، خدا هم یاری خود را می‌رساند.

حسینی بیان کرد: حکومت پهلوی احساس حقارت را به ملت ایران تزریق می‌کردند و هدفشان این بود تا از پیشرفت ملت ایران جلوگیری کنند ولی انقلاب اسلامی ایران سبب شکوفایی استعدادها شد و جوانان در شرکت‌های دانش‌بنیان در حوزه علمی تحول ایجاد می‌کنند.

وی یادآور شد: پیشرفت علمی ایران توسط جوانان این سرزمین در دنیا سبب افتخار است. پیروزی انقلاب اسلامی ایران زمینه را برای شکوفایی استعدادهای جوانان مهیا کرد، همچنین پیشرفت ایران در عرصه پزشکی ممتاز و زبانزد است.

امام‌جمعه بروجرد با اشاره به اینکه فرزندان زیادی در مکتب انقلاب تربیت شدند، گفت: همین جوانان برای ایجاد امنیت، پیشرفت علمی و سایر عرصه‌ها بسیار پرتوان تلاش می‌کنند و برای دفاع از ارزش‌ها و امنیت حاضر هستند جان خود را فدا کنند و این نشان می‌دهد که جهت انقلاب اسلامی ایران، خدایی است.

حسینی افزود: تا زمانی که این نیروهای مخلص و انقلابی را داریم، شکست معنایی ندارد و دشمن شکست‌پذیر است چراکه نیت آن‌ها باطل است و امروز تلاش دارند تا با جنگ روانی بتوانند اهداف خود را پیش ببرند و امروز شیطان بزرگ در برابر ملت ایران ناتوان شده است.

وی تصریح کرد: هدف دشمن این است که بتواند ملت را تسلیم کند و ملت ایران هیچگاه کوتاه نخواهد آمد و بااقتدار در صحنه حضور دارند.

امام‌جمعه بروجرد خاطرنشان کرد: لازم است فضای مجازی کنترل شود چراکه دشمن به دنبال مسموم‌کردن ذهن نسل جوان است و از این فضا برای گمراه‌کردن استفاده می‌کنند لذا باید با جهاد تبیین توطئه‌های دشمن را خنثی کنیم.

انتهای خبر/

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!