حالت تاریک
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن پایگاه خیری سفیر افلاک هستید؟
تغییر راهبرد دشمن گویای شکست در توطئه‌ها بود
نماینده ولی‌فقیه در لرستان:

تغییر راهبرد دشمن گویای شکست در توطئه‌ها بود

نماینده ولی‌فقیه در لرستان گفت: تغییر خط سیر دشمن از تهدید نظامی به سمت مذاکره، به دلیل شکست دشمن در توطئه‌هایی است که طراحی کرده بود.

به گزارش خبرنگار گروه سیاسی پایگاه خبری تحلیلی «سفیرافلاک» حجت‌الاسلام‌والمسلمین سید احمدرضا شاهرخی در خطبه‌های این هفته نمازجمعه خرم‌آباد، اظهار داشت: آمریکا به‌عنوان شیطان بزرگ پس از پیروزی انقلاب اسلامی ایران تلاش خود را برای سرنگونی انجام داد و در یک سال اخیر به دنبال این بود که رزمندگان محور مقاومت را ابتدا خلع سلاح کند و یک جربان غرب‌گرا در عراق روی کار بیاید و با این برنامه دی‌ماه با تروریست‌های مسلح، کار جمهوری اسلامی را تمام کند، اما تغییر راهبرد دشمن گویای شکست در توطئه‌ها بود.

وی افزود: دشمن در خلع سلاح محور مقاومت شکست خورد، در انتخابات عراق یک جربان مقاومت روی کار آمد و در فتنه دی هم به‌صراحت اعلام حمایت کردند از تروریست‌ها و نتیجه این شد که خط سیر را از تهدید نظامی به سمت مذاکره بردند چون در هیچ یک از توطئه‌های خود موفق نشد البته ایران اسلامی هم وارد مذاکره شده ولی مذاکره‌ای با بی‌اعتمادی کامل چون تجارب تلخ گذشته را به یاد داریم.

امام‌جمعه خرم‌آباد تصریح کرد: بدعهدی آمریکا و رژیم جعلی را به یاد داریم، حوادث تروریستی و جنگ تحمیلی را به یاد داریم و سیاهه‌ای از زشتی و کارنامه آمریکا در جلوی چشم همه وجود دارد و این تغییر رویکرد به مذاکره از طرف آمریکا رخ داد به‌خاطر اینکه این برنامه‌های دشمن محقق نشد و دولت و ملت و رهبری در مقابل زیاده‌خواهی دشمن چون کوه استوار ایستادند.

شاهرخی با بیان اینکه رژیم جعلی در یک باتلاقی گرفتار شده که راه نجات خود را در این می‌بینید تا آمریکا را در یک جنگ با ایران وارد کند، عنوان کرد: رهبری فرمودند ابتدا وارد جنگ نمی‌شویم ولی اگر جنگی رخ داد، منطقه‌ای است و این مذاکره چرخش و رویکردی است که از طرف آمریکا رخ‌داده و مذاکره‌کنندگان با چشیم باز در مقابل آمریکا ایستاده است.

وی یادآور شد: نقشه راه جمهوری اسلامی تغییر نکرده است و آنچه که باید ما به آن توجه کنیم این است که جهان در حال شکل‌گیری نظم جدید است و در این نظم، حاکمیت آمریکا جایی ندارد و می‌داند حاکمیتش رو به افول است و با این کارها می‌خواهد مانع شکل‌گیری این نظم شود و در چنین دورانی، رهبری در دل طوفان حوادث از آرامش برخوردار است و باید این راه سخت و افتخارآمیز را با رهبری همراهی کنیم.

خطیب جمعه خرم‌آباد گفت: رهبری فرمودند مطابق وعده‌ای که خداوند داده است و دعایی که امام عصر (عج) نسبت به ملت ایران دارد، دشمنان در برابر ملت ایران شکست خواهند خورد و به‌زانو درمی‌آیند و جوانان در بیت‌المقدس نماز خواهند خواند.

وی با اشاره به اینکه ملتی که متحد نباشند، ظالمان بر آن ملت و منافع آن ملت حاکم می‌شوند، افزود: در سال ۵۷ با حضور مردم و امام راحل، انقلاب به پیروزی رسید که فریاد رهایی سر دادند و شعارهایی بر طاغوت را که وابسته به آمریکا بود را سر دادند لذا ملت ایران از ۲۲ بهمن ۵۷ به ملتی حماسه‌ساز تبدیل شد و زیر بار هیچ ظلمی نرفته است.

نماینده ولی‌فقیه در لرستان بیان کرد: ملت ایران در روز ۲۲ بهمن صحنه‌ای تماشایی را رقم می‌زنند و مردم لرستان در کنار ملت ایران بار دیگر نشان می‌‌دهند که دفاع از اسلام و ارزش‌ها، سخن واحد ملت ایران است و آمادگی دارند دشمنان را به جهنمی سخت بفرستند.

شاهرخی یادآور شد: هر کسی که تیری به سمت جمهوری اسلامی که پایه‌اش خون شهداست، پرتاب کند خداوند در همین دنیا خوار و ذلیلش خواهد کرد و دیدیم که دشمنان روسیاه شدند و مایه تأسف است که برخی در حوادث سال ۱۴۰۱ کاری کردند که دشمن را شاد کردند اما بدانند که دشمن خوار و ذلیل می‌شود.

وی با اشاره به اینکه ۱۹ بهمن به نام روز نیروی هوایی نام‌گذاری شده است، گفت: تأثیر بیعت نیروی هوایی با امام راحل در پیروزی انقلاب اسلامی ایران بارز و روشن است و به پیروزی انقلاب اسلامی ایران سرعت داد و تقابلی که گارد رژیم پهلوی ایجاد کرد و مردم به کمک آمدند، شتاب پیروزی را به نقطه پایان رساند.

انتهای خبر/

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!