روایتی از فراق جاماندگان شهادت؛
جانبازی که دستها و چشمهایش را فدا کرد
دو تَن از جانبازان ۷۰ درصد لرستانی با تاسی از حضرت عباس علیهالسلام اوج فداکاری و ایثار را نشان دادند.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «سفیرافلاک»، هنوز هم نشانههایی از جنگ تحمیلی را میشود در وجودشان دید، هنوز هم میشود آرزوی شهادت را در چشمانشان مشاهده کرد، هنوز هم زیر لب زمزمه میکنند که شهدا شرمندهایم.
یکی چشمانش را جا گذاشت و ارزش جانبازی را به دیدن همه دنیا ترجیح داد، یکی دست و پاهایش را در میدانهای نبرد با دشمن جا گذاشت و با تاسی از حضرت عباس (ع) و لبیک به امام راحل در این مسیر قدم نهاد.
تَن رنجور قهرمانانی که از کاروان شهدا جاماندهاند، نشان از این است که غزل عشق را با همه وجود معنا کرده و فداکاری را برای همیشه تاریخ اثبات کردند.
رزمندگان لرستانی همان غیورمردانی هستند که رهبر معظم انقلاب اسلامی ایران فرمودند: رزم لُرها بیش از اینکه شنیدنی باشد، دیدنی است. به راستی همین است، دلیرمردان این سرزمین در دوران دفاعمقدس جانانه و شجاعانه برای نبرد با دشمن در میدانهای رزم حاضر شدند و تا آخرین نفس جنگیدند.
تقدیم ۶ هزار و ۵۰۰ شهید و ۲۰ هزار جانباز از خطه لرستان گواه بر این است که لرستان در دفاعمقدس و برای حفظ وطن و ارزشها سنگتمام گذاشت اما فداکاری و جانفشانی رزمندگان با هیچ واژهای، هیچگاه قابل توصیف نیست.
جانبازی که حفظ قرآن برایش آرامشبخش بود
امیرمراد گودرزی یکی از جانبازان ۷۰ درصد بروجردی است، دلیرمردی که از ابتدای آغاز جنگ تحمیلی در میدانهای نبرد با دشمن حضور داشت و برای دفاع از ارزشها و وطن، دو دست و دو چشم خود را تقدیم کرد.
جانباز بروجردی در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «سفیرافلاک» اظهار داشت: با شروع جنگ تحمیلی در قصرشیرین، سرپل ذهاب، کردستان حضور داشتم و در فروردین سال ۶۲ قرار بود منطقهای در سردشت که مینگذاری شده بود را پاکسازی کنم اما یکی از مینها ساختار شکلی پیچیدهای داشت ولی عزم خود را جزم کردم که کار را تمام کنم.
وی افزود: دو سرباز دیگر در کنار من بودند و مشغول خنثیکردن بودیم که ناگهان صدای انفجار شدیدی به گوش رسید، پس از چند لحظه متوجه شدم که دستهایم قطع شده و چشمانم جایی را نمیبیند و بعد از رسیدن به آمبولانس و بیمارستان، تحت درمان قرار گرفتم.
جانباز بروجردی با بیان اینکه مانوس شدن با قرآن بعد از مجروحیت آرامشبخش من بود، گفت: تلاش کردم با شرایطی که داشتم بتوانم زندگی کنم از همین رو تحصیلات و همچنین قرآن را در دستور کار قرار دادم و بیش از نیمی از قرآن را حفظ کردم و آیه آیه قرآن بهترین آرامش را به انسان هدیه میدهد.
گودرزی عنوان کرد: وقتی در جنگ چشمانم را از دست دادم، هیچگاه نتوانستم چهره فرزندانم را ببینم اما همیشه برایشان دعا میکنم که موفق باشند و از اینکه در مسیر عشق به انقلاب و با تاسی از حضرت عباس (ع) جانباز شدم، به خود میبالم.
وی یادآور شد: همه جانبازان سختیهای زیادی میکشند اما عشق به انقلاب سبب شده تا در این مسیر قرار گیریم و همسران جانبازان به نظرم اسوههای صبر هستند.
قصه کمک به سالخوردگان در دل جنگ
حجت موسوی یکی از جانبازان ۷۰ درصد بروجردی در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «سفیرافلاک»، اظهار داشت: نامگذاری ولادت باسعادت حضرت عباس (ع) به نام روز جانباز افتخار بزرگی است اما ما کجا و مقام حضرت ابوالفضل (ع) کجا.
وی افزود: ۱۹ ساله بودم که جنگ تحمیلی آغاز شد و من به همراه سایر دوستانم خود را برای نبرد با دشمن آماده کرده بودم، آن زمان در خرمشهر بودم و توفیق داشتم مدت ۱۸ ماه به عنوان همرزم شهید جهانآرا در دفاعمقدس حضور داشته باشم.
جانباز بروجردی تصریح کرد: در بیستم دیماه سال ۱۳۶۰ پس از چند ماه، وقتی برای شناسایی منطقه عملیات بیتالمقدس راهی شده بودیم بر اثر خمپاره مجروح شدم، در همین حین دو نفر از دوستانم شهید شده و پنج نفر جانباز شدند که از ناحیه پا، کتف، کمر و گردن مجروح شدم.
موسوی بیان کرد: بعد از اینکه مجروح شده بودم، تحت درمان قرار گرفتم و زمانی که خرمشهر آزاد شد، در بیمارستان بودم که با شنیدن این خبر بسیار خوشحال شدم و دلم میخواست دوباره به میدان نبرد برگردم و بتوانم تا آخرین نفس حضور داشته باشم.
وی با اشاره به خاطره دوران دفاعمقدس، عنوان کرد: قبل از اینکه مجروح شوم، یک روز یک پیرزن سالخورده به ما مراجعه کرد و درخواست کمک داشت که مقداری مواد غذایی برایش تهیه کنیم و گفت ما تعدادی سالخورده هستیم که در یک خانه قدیمی زندگی میکنیم و نیاز به کمک داریم.
جانباز بروجردی یادآور شد: وقتی به خانه آنها رفتیم، دیدیم که در منزل قدیمی، در هر اتاق یک سالمند زندگی میکرد و بستگان آنها در جنگ یا شهید شده بودند و یا اسیر و مدتها بود کمکی به آنها نشده بود، از همین رو آنها را کمک کردیم و همیشه مواد غذایی میخریدم و در اختیارشان قرار میدادیم.
وی افزود: دو برادرم در دفاعمقدس شهید شدند و برادر دیگرم جانباز شیمیایی است، خودم هم ۴۲ سال است که جانباز هستم و از اینکه توانستیم برای انقلاب قدمی برداریم، بسیار خوشحال هستم.
۲۰ هزار جانباز لرستانی، علمداران نامآور
محمدولی قنبری مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران لرستان در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «سفیرافلاک» اظهار داشت: جانبازان قهرمانان ماندگاری هستند که اوج فداکاری را در دفاعمقدس نشان دادند.
وی افزود: صبر و استقامت جانبازان، الگویی برای همه مردم است که اینگونه در دفاع از وطن ایستادند و به درجه جانبازی نائل آمدند لذا همه ما باید قدردان فداکاری جانبازان باشیم.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران لرستان تصریح کرد: استان لرستان بیش از ۲۰ هزار جانباز تقدیم نظام انقلاب اسلامی ایران نموده که به مناسبت دههفجر و تقارن این ایام با سالروز ولادت حضرت عباس (ع) با حدود ۲۵۰ نفر از جانبازان دیدار خواهد شد.
قنبری بیان کرد: جانبازان، علمدارانی هستند که روزگاری در نبرد با دشمن با همه توان به میدان آمدند و این نامآوران با نثار بخشی از جان خود نشان دادند که در دفاع از ارزش، نهایت ایثار را به نمایش گذاشتند.
انتهای خبر/