حالت تاریک
  • شنبه, 1404/02/06 شمسی | 2025/04/26 میلادی
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن سفیر افلاک | safireaflak هستید؟
جهادگرانی که رویاها را می‌سازند
خدمت در سنگر محرومیت‌زدایی؛

جهادگرانی که رویاها را می‌سازند

جهادگران لرستانی با ارائه خدمت در مناطق کم‌برخوردار، رویای محرومان را رنگ واقعیت بخشیدند.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «سفیرافلاک»، نام‌شان جهادگر است و در راستای اعتقادات و باورهایی که دارند، برای نشاندن لبخند بر لبان انسان‌های محروم، همه تلاش خود را به‌کار می‌گیرند و مشتاقانه برای خدمت در مناطق محروم گام برمی‌دارند.

جهادگران نه فقط در بحران‌هایی مانند سیل و زلزله، بلکه در طول سال برای خدمت‌رسانی به محرومان در خط‌مقدم قرار دارند تا بتوانند هرآنچه در طبق‌اخلاص دارند را تقدیم کنند تا مشکلات محرومان حل گردد.

اردوهای جهادی سراسر اخلاص و خدمت است که بسیجیان با همان تفکر بسیجی، طی این سال‌ها توانسته‌اند گام‌های بلندی برای محرومیت‌زدایی بردارند و دعای خیر مردمان همان مناطق محروم، بدرقه راهشان شده است.

اما در استان لرستان که مردمانش به غیرت شهرت دارند، جهادگران امروز با همان روحیه‌ای که شهدا در سنگرهای نبرد با دشمن در دوران دفاع‌مقدس داشتند، امروز در سنگر خدمت به محرومان تلاش می‌کنند.

۵۰ روستای لرستان با کمک جهادگران آبرسانی شد

سید سجاد خلفوند مسئول بسیج سازندگی لرستان در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «سفیرافلاک» با اشاره به خدمات بسیج سازندگی، اظهار داشت: بسیج سازندگی با هدف محرومیت‌زدایی و ارائه خدمات به محرومان اقدام می‌کند و در راستای این خدمات، جهادگران در قالب گروه‌های جهادی و با تخصص‌های مختلف فعالیت دارند.

وی افزود: در همین راستا بیش از ۲ هزار و ۵۰۰ گروه جهادی همکاری لازم را دارند و در طول سال با کمک این جهادگران شاهد محرومیت‌زدایی و ارائه خدمات به محرومان در نقاط مختلف استان هستیم که این خدمات در حوزه بهداشت و درمان، پزشکی، آموزشی، عمرانی، معیشتی، جهیزیه، لوازم منزل و خدمات دیگر است.

مسئول بسیج سازندگی لرستان تصریح کرد: یکی از مهم‌ترین خدمات بسیج سازندگی در حوزه خدمات روستایی و کشاورزی است به‌طوری که سال گذشته پنج ایستگاه پمپاژ احداث شد، علاوه بر این نیز بیش از ۱۰۰ کیلومتر خط انتقال و شبکه توزیع آب شرب روستایی و ایجاد ۱۰ کیلومتر کانال آب‌بر کشاورزی انجام گردید.

خلفوند بیان کرد: احداث هشت مخزن ذخیره آب با حجم ۴ هزار و ۵۰۰ مترمکعب، آبرسانی به ۵۰ روستای لرستان در سطح ۱۰ شهرستان استان و اجرای سه پروژه نیرورسانی شبکه توزیع برق از دیگر اقداماتی بوده که توسط بسیج سازندگی انجام شده است.

ساخت و تعمیر ۴۹۵ منزل محرومان

وی با اشاره به بازسازی خانه محرومان، گفت: یکی از مشکلات مهم محرومان، سرپناه و مسکن است که در این راستا با کمک جهادگران، هر ساله تعداد زیادی منزل برای محرومان احداث و یا بازسازی می‌شود به‌طوری که در سال گذشته ۴۹۵ منزل محرومان بازسازی و مرمت شد.

مسئول بسیج سازندگی لرستان عنوان کرد: سال گذشته با کمک خیران و بسیج سازندگی ۳۶۴ سری جهیزیه برای نوعروسان نیازمند تهیه شد که بتوانند زندگی مشترک خود را آغاز کنند، همچنین در این مدت ۷۸۱ قلم کالای اساسی منزل بین خانوارهای محروم استان توزیع شد.

خلفوند بیان کرد: توزیع بسته‌های معیشتی یکی از خدماتی است که در طول سال و به مناسبت‌های مختلف انجام می‌شود و بسته‌هایی شامل اقلام ضروری مورد نیاز خانوارها تهیه و توزیع می‌گردد. سال گذشته ۸۳ هزار و ۹۱۱ بسته معیشتی توزیع شد. همچنین ۶۴۱ هزار و ۸۳۴ عدد نان، یک میلیون و ۸۹۴ هزار و ۱۷۲ پُرس غذای گرم، ۱۷ هزار و ۹۸۰ بسته گوشت قرمز و ۲۲ هزار و ۵۷۴ بسته گوشت مرغ بین نیازمندان توزیع شده است.

۱۸۵ میلیارد تومان برای محرومیت‌زدایی هزینه شد

مسئول بسیج سازندگی از آزادی ۷۸ زندانی جرائم غیرعمد خبر داد و گفت: با کمک خیران در این زمینه، ۷۸ زندانی آزاد و به آغوش خانواده بازگشتند.

وی یکی از خدمات بسیج سازندگی را مهیاکردن شرایط برای ایجاد اشتغال و حمایت از تولید برشمرد و افزود: سال گذشته یک‌هزار و ۶۷۱ شغل برای افراد جویای‌کار ایجاد شد که تسهیلات مورد نیاز در اختیار آن‌ها قرار گرفت و این افراد موفق شدند در شغلی که مهارت دارند، مشغول به کار شوند و درآمدزایی داشته باشند.

خلفوند اظهار داشت: همچنین در این مدت ۴۸ صندوق قرض‌الحسنه و ۱۲ تعاونی ایجاد شده است و در همین راستا ۱۵ نمایشگاه اقتصاد مقاومتی برپا شده که در مجموع برای این فعالیت‌ها ۱۸۵ میلیارد تومان هزینه شده است.

اعزام ۱۱۰ دانشجوی جهادگر به مناطق محروم لرستان

محمد ابدالی مسئول جهادی بسیج دانشجویی لرستان در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «سفیرافلاک»، اظهار داشت: بیش از ۴۰ گروه جهادی دانشجویان وجود دارد که در طول سال برای خدمت به محرومان فعالیت می‌کنند، این دانشجویان علاوه بر مناسبت‌ها و ایام تابستان، در اواخر هر هفته سعی می‌کنند با حضور در مناطق محروم بتوانند گِره از مشکلات آن‌ها باز کنند.

وی افزود: سال گذشته بیش از ۱۱۰ تیم برای خدمت‌رسانی در مناطق محروم اعزام شدند و در حوزه‌های عمرانی، آموزشی، فرهنگی، پزشکی و درمانی توانستند خدمات قابل توجهی را ارائه دهند.

مسئول جهادی بسیج دانشجویی لرستان تصریح کرد: دانشجویان برای خدمات‌رسانی به محرومان همیشه در صف اول هستند و هر کدام با توجه به تخصص‌هایی که دارند تلاش می‌کنند مشکلات محرومان را رفع کنند.

ابدالی حضور جهادگران را در مناطق محروم برگرفته از روحیه بسیجی برشمرد و گفت: جهادگران برای رضای خدا و بدون هیچ چشم‌داشتی برای خدمت به محرومان تلاش می‌کنند و این روحیه جهادی را در هر جایی که رنگ و بوی محرومیت باشد، به خوبی می‌توان مشاهده کرد. دانشجویان جهادگر در سیل و زلزله، حوادث و سایر مواقع پیش‌قدم برای کمک‌رسانی هستند.

انتهای خبر/

درباره نویسنده

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!