حالت تاریک
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن پایگاه خیری سفیر افلاک هستید؟
قدرت دفاعی ایران معادلات دشمن را تغییر داد
امام جمعه سلسله:

قدرت دفاعی ایران معادلات دشمن را تغییر داد

امام جمعه سلسله گفت: اقتدار بی‌نظیر و توانمندی‌های ملی توانست معادلات دشمن را به کلی تغییر دهد و طرح‌های تجاوزکارانه آنان را ناکام بگذارد.

به گزارش خبرنگار گروه سیاسی پایگاه خبری تحلیلی «سفیرافلاک»، حجت‌الاسلام‌ والمسلمین مراد امیدی ظهر امروز در خطبه‌های نماز جمعه این هفته سلسله ضمن قدردانی از حضور پررنگ، یکپارچه و آگاهانه مردم در مقابله با تجاوزات اخیر و شجاعت، اصحاب رسانه و ابتکار عمل نیروهای مسلح در ضربه به خطوط قرمز دشمن، اظهار داشت: این همراهی نشانه وحدت ملی بود و فرزندان ملت با شجاعتی مثال‌زدنی به خطوط قرمز اصلی دشمن ضربه زدند، خطوطی که هیچ‌کس در دنیا جرئت تصور حمله به آن را هم نداشت.

وی افزود: عامل اصلی جرأت یافتن رژیم صهیونیستی برای تجاوز به جمهوری اسلامی ایران، حضور عناصر نفوذی و وطن‌فروشانی بود که در دو محور اطلاعاتی و عملیاتی، به دشمن کمک می‌کردند. آنان با جمع‌آوری اطلاعات به‌اصطلاح راهبردی، شرایط اقتصادی کشور و وجود برخی گسل‌های اجتماعی را دلیلی بر جدا شدن طیف گسترده‌ای از مردم از نظام اسلامی معرفی کردند و مدعی شدند جامعه ایران با یک جرقه دچار آشوب خواهد شد.

امام جمعه سلسله تصریح کرد: دشمن در تحلیل‌های خام خود بر این باور بود که ایران پس از ضربات در جبهه مقاومت، از جمله در غزه و سوریه و با شهادت شخصیت‌هایی چون سید حسن نصرالله، در موقعیتی قرار ندارد که بتواند واکنشی جدی نشان دهد. آنان تصور می‌کردند کشورهای همسایه نیز در صورت حمله به ایران، سکوت خواهند کرد و به‌دروغ، شکاف میان دولت و حاکمیت را عامل تشدید ناتوانی می‌پنداشتند.

امیدی گفت: بر همین مبنا، دشمن سه اقدام کلیدی را در دستور کار قرار داد؛ نخست، هدف قرار دادن فرماندهان ارشد نظامی، علمی و اجرایی برای ایجاد شوک و فروپاشی ساختاری؛ دوم، مختل کردن سیستم پدافندی کشور به‌منظور باز کردن راه برای حملات به زیرساخت‌های حیاتی مانند پادگان‌ها، مراکز موشکی و هسته‌ای؛ و سوم، ناامن‌سازی شهرها در مدت ۴۸ ساعت از طریق مزدوران داخلی و پهپادهایی که در اختیار داشتند، به‌گونه‌ای که پس‌ازآن، دستگاه دیپلماسی کشور را وادار به تسلیم کنند.

وی با اشاره به شکست دشمن در تحقق اهداف اولیه، تصریح کرد: دشمن در حمله اخیر، به هیچ‌یک از اهداف خود دست نیافت. نخستین ناکامی آن‌ها، تعیین تکلیف فوری فرماندهان بود؛ اقدامی که با قاطعیت و بلادرنگ از سوی نظام انجام شد و واژه «بلادرنگ» را در تاریخ مقاومت ملت ایران ثبت کرد. این تصمیم به‌روشنی نشان داد که ولایت‌فقیه در جمهوری اسلامی، نه صرفاً یک جایگاه حقوقی، بلکه تجلی عملی از روح علوی و اقتدار انقلابی است که پوزه دشمن را بی‌درنگ به خاک مالید.

امام جمعه سلسله بیان کرد: دومین شکست دشمن، در حوزه پدافند کشور بود. برآورد آن‌ها این بود که سیستم دفاعی ایران برای هفته‌ها از کار خواهد افتاد، اما در کمتر از ۲۴ ساعت، پدافند کشور فعال شد و فرزندان ملت با ابتکار عمل، شوک بزرگی به متجاوزان وارد کردند. همچنین تلاش آن‌ها برای فلج‌سازی زیرساخت‌های حیاتی از جمله صداوسیما، شبکه انرژی، توزیع سوخت و سامانه‌های بانکی، در همان ساعات نخست با شکست مواجه شد. از سوی دیگر، برخلاف تحلیل دشمن، دولت جمهوری اسلامی ایران با قدرت در کنار مردم و نیروهای مسلح ایستاد. در همین شهرستان نیز هماهنگی سریع فرماندار و شورای تأمین، تحسین‌برانگیز و قابل تقدیر بود.

امیدی ابراز داشت: دشمن در محاسبات خود، بر این تصور بود که مردم یا در کنار آن‌ها قرار می‌گیرند یا در بهترین حالت بی‌طرف می‌مانند، اما ملت ایران خلاف این خیال باطل عمل کرد. مردم، شهر به شهر منسجم شدند، کنترل امور را به دست گرفتند، آرامش را به کشور بازگرداندند و به‌جای ناامنی، صحنه را برای وطن‌فروشان و مزدوران تنگ کردند. این حضور آگاهانه و هماهنگ، جلوه‌ای روشن از نقش‌آفرینی هوشمندانه ملت بود که جای تقدیر و تشکر صمیمانه دارد.

وی با اشاره به خسارات جدی وارده، از جمله شهادت شهدا، سرداران بزرگ اسلام و حتی کودک ۲ماهه، تأکید کرد: در این ماه محرم علاوه بر عزاداری برای امام حسین (ع)، عزادار این عزیزان نیز هستیم. دشمن فریبکار است و ملت نباید فریب آتش‌بس دشمن را بخورد و لازم است همچنان در میدان مقاومت باقی بمانیم، نفوذی‌ها و وطن‌فروش‌ها را شناسایی کنیم و رها نکنیم، به‌ویژه کسانی که به صورت اتباع وارد کشور شده‌اند و هم‌چنین، مردم باید به کشور آرامش دهند و پشتوانه نیروهای مسلح باشند.

انتهای خبر/

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!