سرپرست معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری لرستان:
لزوم نشر آثار هنری در زمینه اجتماعی
سرپرست معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری لرستان گفت: ضرورت دارد در حوزه مسائل فرهنگی و اجتماعی فعالیتهای مختلفی بهویژه در حوزه فیلم در جامعه نشر و گسترش یابد.
به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «سفیرافلاک»، بهرام رشیدینیا عصر امروز در آئین افتتاحیه دهمین جشنواره فیلم فجر لرستان که در محل سینما استقلال خرمآباد برگزار شد، اظهار داشت: برگزاری جشنواره فیلم فجر یک اتفاق بسیار خوب در استان و کشور است.
وی افزود: طبق گفته مقام معظم رهبری هر اندیشه و تفکری که در قالب هنر به جامعه ارائه شود ماندگار خواهد بود.
سرپرست معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری لرستان عنوان کرد: لازم است در حوزه مسائل فرهنگی و اجتماعی فعالیتهای مختلفی را بهویژه در حوزه فیلم در جامعه نشر و گسترش دهیم.
وی بیان کرد: فیلم از صنایع هنری است که مخاطب بسیار خوبی دارد، انشاءالله با برگزاری این جشنواره شاهد رشد و پیشرفت در این حوزه خواهیم بود.
انتهای خبر/