حالت تاریک
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن پایگاه خیری سفیر افلاک هستید؟
برگزاری مراسم عزاداری ۲۸ صفر در بقاع متبرکه
معاون اوقاف و امور خیریه لرستان مطرح کرد:

برگزاری مراسم عزاداری ۲۸ صفر در بقاع متبرکه

معاون فرهنگی اداره کل اوقاف و امور خیریه لرستان گفت: مراسم عزاداری ۲۸ صفر در ۲۰ بقعه متبرکه استان لرستان برگزار می‌شود.

حجت‌الاسلام والمسلمین محمدجواد عباس‌زاده در گفتگو با خبرنگار فرهنگی پایگاه خبری تحلیلی «سفیرافلاک» با اشاره به برگزاری مراسم عزاداری ۲۸ صفر، اظهار داشت: هر ساله در دهه آخر ماه صفر، برنامه‌های مذهبی و فرهنگی در آستان امامزادگان برگزار می‌شود. فردا مراسم عزاداری روز ۲۸ ماه صفر در ۲۰ بقعه متبرکه استان لرستان برگزار می‌گردد.

وی افزود: همزمان با سالروز رحلت پیامبر (ص) و امام حسن (ع) مراسم عزاداری با حضور عزاداران در آستان امامزادگان استان برگزار خواهد شد که در این مراسم هیئات مذهبی به سینه‌زنی و زنجیرزنی می‌پردازند و در برخی از آستان امامزادگان، تجمعات هیئات عزاداری برگزار خواهد شد که همراه با سخنرانی خواهد بود.

معاون فرهنگی اداره کل اوقاف و امور خیریه لرستان تصریح کرد: در راستای برگزاری هرچه بهتر مراسم عزاداری در این ایام، مبلغانی به آستان امامزادگان اعزام شدند تا بتوانند علاوه بر اینکه سئوالات شرعی را پاسخ دهند، برنامه‌های فرهنگی مختلفی را نیز اجرا کنند.

عباس‌زاده بیان کرد: تا روز یکشنبه که آخرین روز ماه صفر است، برنامه‌های عزاداری در آستان امامزادگان استان برگزار می‌شود که محور برنامه‌ها، تبیین شخصیت‌ها و اهداف امامان معصوم و همچنین موضوعات روز جامعه است که می‌تواند اثرگذاری لازم را در بخش‌های مختلف داشته باشد.

وی با اشاره به رحلت پیامبر (ص)، گفت: یکی از موضوعاتی که پیامبر (ص) همیشه به آن تاکید و سفارش زیادی داشتند، موضوع اتحاد و دوری از تفرقه بود، چراکه تفرقه راهبرد دشمن است، از همین رو لازم است که امت اسلامی به مسئله وحدت و اتحاد بیش از هر زمانی توجه داشته باشند.

معاون فرهنگی اداره کل اوقاف و امور خیریه لرستان یادآور شد: امروز مصادف با سالروز شهادت امام حسن (ع) است که این امام بزرگوار در حیات خود برای تبلیغ دین اسلام و پیشبرد اهداف اسلام تلاش‌های زیادی کردند و تاسی از شخصیت و رفتار امامان سبب می‌شود تا انسان به سعادت و کمال برسد.

انتهای خبر/

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!