حالت تاریک
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن پایگاه خیری سفیر افلاک هستید؟
اعزام ۷۰۰ دانش‌آموز بروجردی به مناطق عملیاتی جنوب
فرمانده سپاه ناحیه بروجرد خبر داد:

اعزام ۷۰۰ دانش‌آموز بروجردی به مناطق عملیاتی جنوب

فرمانده سپاه ناحیه بروجرد گفت: ۷۰۰ دانش‌آموز بروجردی در قالب دو کاروان دختران و پسران راهی مناطق عملیاتی جنوب می‌شوند تا از نزدیک با فرهنگ ایثار، مقاومت و رشادت‌های رزمندگان دوران دفاع مقدس آشنا شوند.

محمد برامکی در گفتگو با خبرنگار گروه فرهنگی پایگاه خبری تحلیلی «سفیرافلاک» اظهار داشت: اردوهای راهیان نور دانش‌آموزی به‌صورت متمرکز در سراسر کشور آغاز شده و در استان‌ها و شهرستان‌های مختلف در حال اجراست.

وی افزود: بر اساس برنامه‌ریزی انجام‌شده، دانش‌آموزان دختر در آبان‌ماه و دانش‌آموزان پسر در آذرماه به مناطق عملیاتی جنوب کشور اعزام می‌شوند. همچنین اقشار مختلف مردم تا اسفندماه سال جاری برای بازدید از یادمان‌های دفاع مقدس و مناطق عملیاتی هشت سال دفاع مقدس اعزام خواهند شد.

فرمانده سپاه ناحیه بروجرد با اشاره به اعزام کاروان‌های راهیان نور این شهرستان گفت: در بروجرد، طی دو مرحله، ۳۵۰ دانش‌آموز دختر با ۹ اتوبوس در آبان‌ماه و ۳۵۰ دانش‌آموز پسر با ۹ اتوبوس در آذرماه به مناطق عملیاتی جنوب کشور اعزام می‌شوند.

برامکی تصریح کرد: با پشتیبانی همه‌جانبه دستگاه‌های اجرایی شهرستان بروجرد، اجرای این برنامه بدون مشکل و با همکاری مطلوب در حال انجام است.

وی بیان کرد: برگزاری اردوهای راهیان نور با هدف آشنایی بیشتر دانش‌آموزان با فرهنگ ایثار و شهادت و تقویت روحیه انقلابی و هویت ایرانی - اسلامی انجام می‌شود و نقش مهمی در ارتقای اقتدار فرهنگی و معنوی کشور دارد.

فرمانده سپاه ناحیه بروجرد عنوان کرد: دانش‌آموزان در این سفر معنوی از یادمان‌های دوکوهه، دهلاویه، فاو و شلمچه بازدید خواهند کرد که تجربه‌ای ماندگار و ارزشمند برای آنان خواهد بود.

انتهای خبر/

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!