حالت تاریک
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن پایگاه خیری سفیر افلاک هستید؟
اراده ملت ایران دشمن را شکست داده است
امام جمعه بروجرد:

اراده ملت ایران دشمن را شکست داده است

امام جمعه بروجرد گفت: اراده پولادین ملت ایران دشمن را شکست داده است و امروز دشمنان بیش از هر زمانی تضعیف و ناتوان شده‌اند.

به گزارش خبرنگار گروه سیاسی پایگاه خبری تحلیلی «سفیرافلاک» حجت‌الاسلام والمسلمین سید علی حسینی ظهر امروز در خطبه‌های این هفته نماز جمعه بروجرد، اظهار داشت: آمریکا و کشورهای هم‌دست آن همیشه به دنبال توطئه و نیرنگ علیه کشور ما هستند تا بتوانند ضربه بزنند. غرب هیچگاه به تعهدات خود عمل نکرده و همیشه از راهبرد نیرنگ و فریب استفاده کرده است.

وی با اشاره به مکانیزم ماشه، افزود: در برجام، ایران به همه تعهدات خود عمل کرد؛ اما در نهایت آنچه دیده شد، بدعهدی طرف مقابل بود، لذا باید توجه داشت که مکانیزم ماشه یک عمل غیرقانونی است.

امام جمعه بروجرد تصریح کرد: آمریکا بیش از هر زمانی تضعیف و ناتوان شده است و دشمنان در صدد بودند تا با راه‌اندازی جنگ تحمیلی اخیر بتوانند به ملت ایران ضربه بزنند؛ اما دیدیم که دشمن با شکست بسیار سختی همراه شد.

حسینی بیان کرد: اراده پولادین ملت ایران سبب شد تا دشمن در برابر ایران شکست بخورد و در جنگ تحمیلی اخیر آنچه دیده شد، اتحاد ملت ایران، عزم نیروهای مسلح و رهنمودهای رهبری بود که همگی منجر به پیروزی ایران شد.

وی سپاه را نقطه امید جهان اسلام و‌ جبهه مقاومت برشمرد و گفت: نیروهای سپاه با همه توان برای دفاع از ارزش‌ها در میدان حضور دارند و اجازه نمی‌دهند که دشمن به اهداف خود برسد.

خطیب جمعه بروجرد با اشاره به هفته دولت، عنوان کرد: هفته دولت یادآور شهیدان رجایی و باهنر است که با اخلاص در راستای خدمت به مردم تلاش کردند و در این فرصت باید دستاوردهای نظام را در بخش‌های مختلف بیان کرد.

حسینی الگوگیری از زندگی امام علی (ع) و حضرت زهرا (س) را برای جوانان ضروری برشمرد و یادآور شد: این ایام مصادف با سالروز ازدواج امام علی (ع) و حضرت زهرا (س) است که جوانان باید با الگوگیری از زندگی آن‌ها بتوانند به سعادت برسند و توجه داشته باشند که زندگی خود را با گناه آغاز نکنند.

انتهای خبر/

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!