حالت تاریک
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن پایگاه خیری سفیر افلاک هستید؟
اقتدار دفاعی ایران به نمایش گذاشته شد
نماینده مردم بروجرد در مجلس شورای اسلامی:

اقتدار دفاعی ایران به نمایش گذاشته شد

نماینده مردم بروجرد در مجلس شورای اسلامی گفت: اقتدار دفاعی ایران به نمایش گذاشته شده و پیروزی نهایی با جبهه حق است.

به گزارش خبرنگار گروه سیاسی پایگاه خبری تحلیلی «سفیرافلاک» عباس گودرزی در بین خطبه‌های نماز جمعه بروجرد، اظهار داشت: رژیم صهیونیستی هویتی لرزان و شکننده دارد. این رژیم درگیر فشارهای داخلی بود و به دلیل اینکه در غزه و لبنان دستاوردی نداشت، سعی داشت تا جنایات خود را اینگونه ادامه دهد‌.

وی افزود: با توجه به شهادت فرماندهان مقاومت، اما امروز حماس و مقاومت زنده است و تمام اهدافی که دشمن برنامه‌ریزی کرده بود، با شکست مواجه شد؛ لذا دشمن طراحی جدیدی را در دستور کار قرار داد و فکر کرد اگر حمله و تهاجم به ایران داشته باشد می‌تواند به اهداف خود برسد.

نماینده مردم بروجرد در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: با حمله به ایران ابتدا جمعی از فرماندهان و دانشمندان ما را به شهادت رساند و کودکان و زنان را به خاک و خون کشیدند و همان فکر صدام را کرده بودند که گفت سه روزه به تهران می‌رسیم، لذا تصور غلط آن‌ها سبب شد چنین کاری کنند و تمام معادلات آن‌ها ظرف ۲۴ ساعت تغییر کرد.

گودرزی بیان کرد: پس از چند ساعت رهبری، فرماندهان را جایگزین کرد و نیروهای مسلح عملیات را آغاز کردند و شاهد رسوایی رژیم صهیونیستی بودیم و دنیا فهمید که سپر گنبدآهنین و قدرت آن‌ها پوشالی است‌ و اقتدار دفاعی در ایران به نمایش گذاشته شد.

وی بیان کرد: دشمنان تا امروز ادعا می‌کردند که قدرت بالایی دارند و دنیا را اسیر ادعاهای خود کرده بود، اما اثبات شد جمهوری اسلامی ایران دارای قدرت بازدارندگی بالایی است.

نماینده مردم بروجرد در مجلس شورای اسلامی گفت: در جبهه دشمن یاس و ناامیدی سراسر سرزمین آن‌ها را فراگرفته است، اما در جبهه جمهوری اسلامی ایران، امید ارتقا یافت و منجر به وحدت گردید و مهم‌ترین مولفه قدرت جمهوری اسلامی ایران، نیروهای مسلح، مردم و رهبری است و همین انسجام درونی و استحکام بر قدرت ما می‌افزاید.

گورزی عنوان کرد: ما به لحاظ موشکی ظرفیت زیادی داریم ولی قدرت اصلی ما مردم هستند و امروز آمریکا دم از صلح می‌زند ولی به دنبال این است که ملت را تسلیم کند اما خواب پریشان او تعبیر نخواهد شد؛ لذا راه نجات و رستگاری فقط مقاومت و استقامت است و اگر آمریکا مشتاق است تا قدرت پوشالی آن‌ها شکسته و هیمنه آن فروریزد، وارد شود اما ما جنگ‌طلب نیستیم و در صورت هر اقدامی از سوی آمریکا، تمامی پایگاه‌ها و منافع آن‌ها در تیررس موشک‌های نقطه‌زن جمهوری اسلامی ایران قرار خواهد گرفت.

وی خاطرنشان کرد: ما از بخشی از توان و قدرت نیروهای مسلح که مرهون خون شهید سلامی‌ها و باقری‌های است را رونمایی کردیم و بخش عمده‌ای هنوز رونمایی نشده است و اگر بخواهند به اقتدار ما تعرضی کنند، دنیایشان را جهنم خواهیم کرد و باید گفت که خدای امروز، همان خدایی است که در طوفان طبس، با دانه‌های شن دشمن را نابود کرد و خدای امروز همان خدای فتح خرمشهر است.

انتهای خبر/

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!