فرازی از وصیتنامه شهید «محسن صادقی»؛
بهشت زیرسایه ترکشهای خمپارهها و گلولههای سربی است
شهید محسن صادقی در وصیتنامه خود نوشته است: بهشت زیرسایه ترکشهای خمپارهها و گلولههای سربی است. تقوا را پیشه خود نمائید که تنها و تنها در نزد خدا تقوا میتواند کمک کند.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی سفیرافلاک، شهید محسن صادقی دوازدهم فروردين ۱۳۴۳، در شهرستان اليگودرز به دنيا آمد. پدرش محمدمهدی، كارمند دفتر ثبت اسناد بود و مادرش فروغ نام داشت. تا پايان دوره متوسطه درس خواند و ديپلم گرفت. به عنوان پاسدار در جبهه حضور يافت. سیام ارديبهشت ۱۳۶۵، در حاج عمران عراق به شهادت رسيد. پيكر وی مدتها در منطقه برجا ماند و هجدهم خرداد ۱۳۶۶، پس از تفحص در گلزار مركزی زادگاهش به خاک سپرده شد.
وصیتنامه شهید:
بسم الله الرحمن الرحیم
بالاترین خوبیها کشته شدن در راه خداست. رسول اکرم (صل الله علیه و آله و صلم)
اکنون که این جمله را مینویسم برای آخرین وداع و آخرین وصیت است.
عزیزان: دنیا دنیای نامردی است، دنیا محل گذر است بگذرید و به معبود خود بپیوندید. معبود اصلی اگر داشته باشیم خواهیم فهمید که دنیا برای مومن زندان است.
برادران: زمان زمان امتحان و سرنوشت ساز است هر کس از دنیا گذشت، هر کس از هواها گذشت، هر کس از خوشی گذشت، هر کس از لذت گذشت (لذتهای زودگذر، هواهای نفسانی زودگذر) و بالاخره هر کس که گذشت، برده است و آخرت را خریده است، بعضی از برادران وقتی صحبت از جبهه میکردیم دم از گرفتاری و صحبت از اجازه از پدر و مادر را مطرح میکردند.
عزیزان نکند که مصداق یاران امام علی(علیهالسلام) باشیم که وقتی به بعضی از یاران در تابستان دستور عملیات را صادر میکرد، میگفتند گرم است، بگذار کمی خنک شود و وقتی زمستان میشد ایراد سرما را میگرفتند.
تا جایی که حضرت آرزوی ندیدن آنها را میکرد. برادران مواظب باشید اینگونه اعمال مخصوصاً جهاد ظرافتی خاص دارد نکند خدای ناخواسته برای یک عمل مستحبّی عمل حرامی را انجام دهیم.
بگذار از اهمیت جنگ بگویم بهشت را به بها میدهند، نه شعار، عزیزان بهشت زیر سایه شمشیرها است، الان بهشت زیر سایه ترکشهای خمپارهها و گلولههای سربی است، توصیه میکنم همواره شما را به تقوا، به پرهیزکاری، برادران تقوا را پیشه خود نمائید که تنها و تنها در نزد خدا تقوا میتواند کمک کند در آن دنیا سؤال نمیکنند ماشینتان مدلش خارجی بود یا ایرانی، می گویند عملتان چه بود. چقدر کار خیر انجام دادهاید، برای انقلاب چه کردهاید، برای اسلام چند نفر از برادرانت یا از فرزندانت یا … را فدا نمودهاید، صحبت از فدا شدن، مگر قرار نیست مگر معتقد به این نیستیم که انسان پس از مدتی عمر باید رخت سفر بر بندد و دنیا را وداع نماید اگر قرار است آخر در رختخواب بمیریم، مرگی که حضرت امیر آن را مرگ ویژه پیرزنان نامگذاری نموده پس چه بهتر که مرگ شهادت را انتخاب کنیم، ای خدا، و ای کریم، خودت شاهد باش که ما وظیفه خود را انجام دادیم.
والسلام علیکم
انتهای خبر/