حالت تاریک
  • چهارشنبه, 1403/12/08 شمسی | 2025/02/26 میلادی
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن سفیر افلاک | safireaflak هستید؟
شهدای خلبان سرنوشت جنگ را تغییر دادند
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران لرستان:

شهدای خلبان سرنوشت جنگ را تغییر دادند

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران لرستان گفت: شهدای خلبان سرنوشت جنگ تحمیلی را تغییر دادند و اگر آن‌ها نبودند نمی‌توانستیم در جنگ این همه پیروزی کسب کنیم.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «سفیرافلاک»، محمدولی قنبری صبح امروز در اولین یادواره شهدای خلبان لرستان که در مجتمع ایثار خرم‌آباد برگزار شد، اظهار داشت:‌ شرکت در یادواره‌های شهدا یک تقویت و صیقل روحی است که نشستن در این محافل باعث تقویت روحی می‌شود.

وی افزود: شهدای ما شهدایی هستند که قرآن کریم آن‌ها را توصیف می‌کند بنابراین باید ویژگی‌های شهدا را در وجود خود تقویت کنیم و در خدمت به مردم و مدیریت کارها به‌کار ببریم، باید کتاب‌ها در رابطه با اخلاق و رفتار شهدا نوشته و به نسل آینده منتقل شود.

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران لرستان عنوان کرد: انتظار داریم موازی‌کاری و پراکندگی برنامه‌ها در رابطه با شهدا کاهش یابد و در قالب یک کمیته‌ این مراسمات برگزار شود.

وی بیان کرد: قبل از انقلاب افراد نخبه با محوریت امام (ره) انقلاب را شکل دادند و در جنگ، نخبگان جنگ را مدیریت کردند و دفاع‌مقدس را انجام دادند.

قنبری گفت: شهدای ما انواع ویژگی و شخصیت‌ها را داشتند و در دفاع‌مقدس در آن‌ها تحول ایجاد شد و به مقام و منزلت شهید نائل گشتند.

وی تصریح کرد: شهدای خلبان جنگ را تغییر دادند و اگر آن‌ها نبودند نمی‌توانستیم در جنگ این همه پیروزی کسب کنیم بنابراین نیاز است این شهدا را به نسل دانشجویی و دانش‌آموزی معرفی کنیم.

 انتهای خبر/

درباره نویسنده

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.