حالت تاریک
  • شنبه, 1403/12/04 شمسی | 2025/02/22 میلادی
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن سفیر افلاک | safireaflak هستید؟
قانون‌گریزی در شورای شهر خرم‌آباد ادامه دارد
از غیبت‌های سریالی تا اقامت در پایتخت؛

قانون‌گریزی در شورای شهر خرم‌آباد ادامه دارد

یکی از اعضای شورای شهر خرم‌آباد در کاری خلاف قانون، مدتی است ساکن پایتخت شده و کمتر فرصت آن را پیدا می‌‌کند وظایف قانونی خود را در قبال مردم مرکز لرستان انجام دهد.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «سفیرافلاک»، رضایت‌مندی مردم شهر خرم‌‌‌آباد از شورای شهر هر روز که می‌گذرد به هیچ نزدیک می‌شود و این موضوع به عملکرد بعضی اعضای آن از بدو تشکیل این مجموعه در اواخر دهه ۷۰ تاکنون برمی‌گردد.

نگاه کاسبی و دیدگاه منفعت‌طلبانه اعضای شورای شهر در طول ۲۵ سال گذشته، نفس شهر را برید و تقریباً خدمتی به جز جمع‌آوری زباله، برای شهرداری خرم‌آباد نمانده است! 

شائبه تقسیم شهر به بلوک‌های طایفه‌ای، استخدام بی‌حساب و کتاب و غیرضروری فامیل و آشناهای اعضای شورای شهر در بدنه بی‌رمق شهرداری، روابط ناسالم اقتصادی بعضی اعضا، واگذاری رانتی و باندی پروژه‌های شهرداری، رجحان مسائل شخصی در تصمیم‌گیری‌های کلان شهری و مثنوی هفتادمن کاغذ ناکارآمدی، سبب شده که مرکز لرستان به لحاظ خدمات تعریف شده و سازمانی و پاراف‌شده یک شهرداری، حتی از بسیاری از شهرستان‌های استان عقب‌مانده‌تر باشد. 

به نظر می‌رسد هیچکدام از دستگاه‌های مسئول نظارتی در لرستان به عمق عملکرد فاجعه‌‌آمیز شورای شهر پی نبرده‌اند و جا دارد بزرگان مذهبی و سیاسی استان فکری عاجل برای این بساط ناکارآمد کنند.

دستگیری چند نفر از اعضای شورای شهر و شهرداری و دستگیر نکردن چند نفر دیگر؛ گواهی بر این مسئله بود که نه‌تنها آبی از تشکیلات شورای شهر خرم‌‌آباد برای مرکز لرستان گرم نمی‌شود بلکه بالعکس ماهیت فعالیت این مجموعه به نحوی است که وجود آن فقط ضد آسایش و رفاه شهروندان خرم‌آبادی است.

تحقیقات خبرنگار «سفیرافلاک»، حاکی از آن است که قانون‌گریزی توسط بعضی اعضای شورای شهر خرم‌آباد و شهرداری همچنان ادامه دارد و دستگیری‌های چندوقت اخیر، در روحیه ولنگاری بعضی‌ اعضای شورا اثر لازم را نداشته است.

طبق قانون، اقامت اعضای شورای شهر در غیر از حوزه انتخابیه خلاف قانون است اما شنیده‌ها حاکی از آن است یکی از اعضای شورای شهر خرم‌آباد، مدت‌هاست که ساکن پایتخت شده و خدمت‌گذاری به مردم خرم‌آباد را از راه دور انجام می‌دهد!

غیبت‌های مکرر این عضو شورا؛ جلسات کمیسیون ماده ۱۰۰ شهرداری منطقه دو را تحت‌‌تاثیر قرار داده و این جلسه ضروری که مشکل‌گشای مردم است به جای هفته‌ای یک‌بار ماهی یک‌بار هم برگزار نمی‌شود چرا که عضو پایتخت‌نشین به اندازه کافی اهداف و برنامه‌های متعالی در تهران برای خود تعریف کرده و اصلاً فرصت خارش سر را هم ندارد چه رسد به‌آنکه بخواهد قدمی برای مردم حوزه انتخابیه خود بردارد!

مسئله‌ای که در این بین تاسف‌بار است، رفتار صبورانه نهاد نظارتی با این عضو متخلف شورای شهر خرم‌آباد است چرا که ۶ جلسه غیبت مستمر و ۱۲ جلسه غیبت متناوب در جلسات شورا، به منزله صدور حکم اخراج است اما در کمال شگفتی، نهادهای مسئول، برخوردی با این قانون‌شکنی آشکار نمی‌کنند و پروازی بودن این فرد را هم ندید می‌گیرند حال آنکه طبق قانون، اسکان عضو شورای هر شهری در شهر دیگر غیرقانونی و حکم آن اخراج فوری است.

انتهای خبر/

درباره نویسنده

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.