معاون دادگستری لرستان خبر داد:
پیگیری مشکلات مناطق «اسدآبادی» و «علیآباد» خرمآباد
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری لرستان گفت: وضعیت دو منطقه حاشیهنشین «اسدآبادی» و «علیآباد» در خرمآباد نگرانکننده است که مشکلات آنها احصاء و پیگیری میشود.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «سفیرافلاک»، بیژن دارایی صبح امروز در حاشیه جلسه شورای پیشگیری از وقوع جرم لرستان در جمع خبرنگاران اظهار داشت: سومین جلسه شورای پیشگیری از وقوع جرم استان در راستای قانون پیشگیری از جرم و برنامه هفتم توسعه با محوریت مطالبهگری از نهادها تشکیل و موضوعاتی در دستور کار قرار گرفت.
وی افزود: در جلسه امروز دو موضوع بسیار مهم در دستور کار قرار گرفت که یکی موضوع مناطق حاشیهنشین در مرکز لرستان و دیگری مسئله تصادفات بود.
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری لرستان عنوان کرد: در بحث مناطق حاشیهنشین بررسی مشکلات دو منطقه علیآباد و اسدآبادی در مرکز استان در دستور کار قرار گرفت، اگرچه از این مناطق تحت عنوان منطقه کمبرخوردار یاد میکنیم اما جلوی چشم مدیراناند و وضعیت نگرانکنندهای در این مناطق وجود دارد.
وی با اشاره به اینکه مدارس مناطق مذکور فرسوده و به نوسازی نیاز دارند بیان کرد: ساختمانهای فرسودهای در مناطق حاشیهنشین وجود دارد که محل پاتوق برخی از افراد نابهنجار شده است.
دارایی گفت: وجود قشر بیکار در مناطق حاشیهنشین و همچنین عدم وجود فضای مناسب فرهنگی، ورزشی و تفریحی در این مناطق از جمله آسیبهایی بود که در این جلسه احصاء و بیان شد و در این راستا نقش همه دستگاهها مشخص شد.
وی تصریح کرد: با تاکیدی که رئیس دادگستری لرستان داشت، برای هر کدام از نهادها تکالیفی لحاظ و برای پیگیری این مصوبات کمیتهای در ذیل دادستانی مرکز استان تشکیل شد تا بتوانیم دستگاهها را گرد هم آوریم و مطالبهگری کنیم تا بتوانیم وضعیت خوبی برای مناطق حاشیهنشین رقم بزنیم.
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری لرستان اظهار داشت: در جلسات بعدی بازخورد مصوبات مربوط به بافت حاشینهنشین را خواهیم داشت و تا مطالبهگری نهایی پیگیری میکنیم، البته این تکلیف بر عهده همه نهادهاست منتها از باب مدیریت پیشگیری، این موضوعات را در دادگستری استان در دستور کار قرار دادیم.
وی افزود: در حوزه تصادفات نیز اگرچه استان لرستان بر اساس آمارها در میانههای جدول رتبهبندی استانها قرار دارد اما این وضعیت مطلوب نیست و افزایشی است که عوامل مختلفی از جمله ضعف در آموزش و فرهنگ و همچنین وجود ۴۰ نقطه حادثهخیز در لرستان دخیل است.
دارایی عنوان کرد: موضوعات مذکور با ایجاد ضمانتهای قانونی که وجود دارد و با ایجاد تکالیفی که نهادهای مختلف در این زمینه دارای نقشاند در جلسه امروز مورد مطالبهگری قرار گرفت.
وی بیان کرد: در بحث پیشگیری از وقوع تصادفات، شهرداری بر اساس دستورالعمل دارای تکالیف آموزش است، بر اساس برنامه هفتم سالانه ۱۰ درصد کاهش تصادفات پیشبینی شده که سهم پلیس ۱۲ درصد کاهش است.
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری لرستان گفت: نظارت بر مراکز آموزش رانندگی، فرهنگسازی، حضور میدانی و برخورد با رانندگان پرخطر، داشتن بانک اطلاعاتی از رانندگان پرخطر، توجه به میزان تقصیر ادارات در کارشناسی تصادفات و انعکاس آنها در آرای قضایی از جمله موضوعات مهمی بود که در این جلسه مطرح شد.
وی تصریح کرد: در جلسه امروز تکالیفی بر عهده نهادها گذاشته شد که در جلسات بعدی این موارد را به شکل مستمر پیگیری میکنیم، کمیتهای در ذیل دادستانی مرکز استان تشکیل شد تا بر روند اجرای مصوبات و اعضای نهادهایی که دارای تکلیف هستند نظارت کند و جلسات مستمر ماهانه را تشکیل دهد.
انتهای خبر/