حالت تاریک
  • دوشنبه, 1403/12/06 شمسی | 2025/02/24 میلادی
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن سفیر افلاک | safireaflak هستید؟
برچیدن مدارس کانکسی به ایستگاه آخر رسید
پویش مدرسه‌سازی در لرستان؛

برچیدن مدارس کانکسی به ایستگاه آخر رسید

با اجرای پویش مدرسه‌سازی و مشارکت خیران و مردم، فقط چند گام تا برچیدن مدارس سنگی و کانکسی در استان لرستان باقی‌مانده و به زودی همه این مدارس برچیده و مدارس جدید جایگزین می‌شود.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «سفیرافلاک»، فراهم کردن شرایط تحصیل برای دانش‌آموزان حقی است که همه با بهره‌مندی از فضاهای آموزشی و امکانات بتوانند دروس و آموزش را فراگیرند و در جهت رشد علمی، گام‌هایی بلند بردارند.

نبود شرایط تحصیل و فضای آموزشی، فرصت را برای ترک تحصیل دانش‌آموزان فراهم می‌کند، از همین رو برچیدن مدارس سنگی و کانکسی ضرورتی است که باید مدنظر قرار گیرد.

این در حالی‌ست که در برخی از مناطق دورافتاده، هنوز هم مدارس سنگی و کانکسی وجود دارد، مدارس سنگی که دانش‌آموزان هر شب کابوس ترس و نگرانی را از غیرایمن بودن این مدارس می‌بینند.

مدارسی که سنگ‌های روی هم چیده شده، مکانی برای تحصیل دانش‌آموزان شده است و دانش‌آموزان برای فراگیری علم و درس، هر روز در این مدارس حاضر می‌شوند اما دلهره، مشق هر روز ذهن این دانش‌آموزان است.

استان لرستان یکی از استان‌هایی است که دارای مدارس سنگی و کانکسی است و تعدادی دانش‌آموز در مناطق صعب‌العبور و دورافتاده در این مدارس مشغول به تحصیل هستند و هر ساله اقداماتی برای احداث مدارس جدید و برچیدن این مدارس صورت گرفته و فقط تعداد اندکی باقی‌مانده و چند گام تا برچیدن این مدارس باقی‌نمانده است.

حالا پویشی به نام «مدرسه‌سازی» در دستور کار قرار گرفته تا همه اقشار مختلف مردم بتوانند به هر اندازه که توان دارند در این پویش مشارکت نمایند تا برچیدن مدارس سنگی و کانکسی در استان سرعت گیرد.

برچیدن مدارس کانکسی تا پایان امسال

سید عیسی سهرابی مدیرکل آموزش و پرورش لرستان در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «سفیرافلاک» اظهار داشت: نهضت مدرسه‌سازی پویشی است که در همه استان‌های کشور در دستور کار قرار گرفته و این پویش در استان لرستان نیز آغاز شده چراکه هنوز هم در این استان مدارس سنگی وجود دارد که خطرآفرین هستند، البته مدارس کانکسی هم وجود دارد که تلاش شده در قالب این پویش، مدارس جدید جایگزین این مدارس شوند.

وی با اشاره به مشارکت مردم در این پویش، افزود: در این برنامه همه مردم می‌توانند مشارکت نمایند و هر کسی از نظر مالی یا از نظر توانایی در ساخت و ساز مانند بنایی می‌تواند کمک کند که در راستای توسعه عدالت آموزشی این برنامه اجرا خواهد شد.

مدیرکل آموزش و پرورش لرستان تصریح کرد: در این پویش، تمرکز اصلی برای مدارس سنگی و کانکسی است که در همین راستا تا پایان اسفند امسال قرار است در قالب طرح شهید پناهی، ۱۷۰ مدرسه کانکسی بالای ۱۰ نفر در استان جمع‌آوری شود.

سهرابی بیان کرد: البته اجرای جمع‌آوری مدارس کانکسی از سال ۱۴۰۱ آغاز شده و بخشی از کار پیش رفته است ولی این پروژه هم‌اکنون ۸۵ درصد پیشرفت دارد که متولی نوسازی است و به زودی این مدارس جمع‌آوری می‌شوند.

وی با اشاره به برچیدن مدارس سنگی، گفت: در مرحله اول از اجرای این برنامه قرار است ۱۹ مدرسه سنگی در استان، با همکاری بنیاد علوی، خیران و دولت تعیین تکلیف شوند که در همین اسفند امسال، عملیات اجرایی احداث مدارس جدید آغاز می‌شود.

مدیرکل آموزش و پرورش لرستان یادآور شد: در همین راستا علاوه بر استفاده از ظرفیت خیران و مشارکت‌های مردمی در تلاش هستیم تا از ظرفیت آموزش و پرورش و کمک‌های فرهنگیان هم استفاده شود تا در کنار سایر کمک‌ها، اجرای این پویش در استان به نتیجه برسد.

۲۵۰ میلیارد هزینه برای جمع‌آوری مدارس سنگی و کانکسی

یونس بهاروند مدیرکل نوسازی مدارس آموزش و پرورش لرستان در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «سفیرافلاک» اظهار داشت: برچیدن مدارس کانکسی و سنگی یکی از برنامه‌های مهم نوسازی است که در این راستا قرار شد مدارس کانکسی بالای ۱۰ نفر دانش‌آموز تا پایان امسال جمع‌آوری شود که در حال حاضر پروژه‌های زیادی در دست اجرا قرار دارند.

وی افزود: همچنین ۷۰ مدرسه سنگی وجود دارد که در تلاش هستیم با جذب خیران و همچنین مشارکت‌های مردم، موسسات و نهادها این مدارس برچیده شود و فضای آموزشی مناسب در اختیار دانش‌آموزان قرار گیرد.

مدیرکل نوسازی مدارس آموزش و پرورش لرستان با اشاره به اینکه بیش از ۲۵۰ میلیارد تومان اعتبار برای برچیدن مدارس سنگی و کانکسی در استان نیاز است، گفت: ۱۰۰ میلیارد برای مدارس کانکسی و ۱۵۰ میلیارد هم برای مدارس سنگی نیاز است تا مدارس جدید جایگزین شود البته از قبل هم ۲۰۰ میلیارد تومان اعتبار در این راستا هزینه شده است.

۲۰۰ پروژه مدرسه‌سازی توسط خیران ساخته می‌شود

مرتضی خرم‌آبادی مدیرعامل مجمع خیرین مدرسه‌ساز لرستان در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «سفیرافلاک»، اظهار داشت: احداث مدرسه در مناطق مختلف یکی از اهداف مهم خیران مدرسه‌ساز است که در تلاش هستیم با جذب خیران بیشتر بتوانیم فضاهای آموزشی مورد نیاز را برای دانش‌آموزان ایجاد نمائیم.

وی افزود: سال گذشته خیران مدرسه‌ساز بیش از ۱۶۰ میلیارد تومان برای احداث مدرسه کمک کردند که لرستان در این راستا موفق شد رتبه اول را در بین استان‌های دیگر کسب کند لذا هر کسی به هر اندازه که در توان دارد می‌تواند برای ساخت مدرسه مشارکت نمایند که قطعاً یک کار خداپسندانه است.

مدیرعامل مجمع خیرین مدرسه‌ساز لرستان تصریح کرد: هم‌اکنون ۱۷۰ پروژه احداث مدرسه با همکاری بنیاد برکت برای جایگزینی مدارس کانکسی در دست احداث قرار دارد و ۴۰ مدرسه دیگر هم در سایر مناطق در حال ساخت هستند که بعد از تکمیل در اختیار دانش‌آموزان قرار می‌گیرد.

انتهای خبر/

درباره نویسنده

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.